Adnan Menderes Üniversitesi
Akademik Bilgi Sistemi V2


Fotoğraf Güncelleme... Yöksis Entegrasyonu tamamlanmış olup Yöksis sistemine fotoğraf yükleyen akademisyenlerin profil fotoğrafları otomatik olarak çekilmektedir.
Fotoğraf eklemek ya da fotoğrafınızı güncellemek için lütfen Yöksis'e giriş yapınız!

Öğr.Gör.
AHU SEZGİN

Davutlar Meslek Yüksekokulu
Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Aşçılık Pr.


2003-2008 Lisans Gazi Üniversitesi Ticaret Ve Turizm Eğitim Fakültesi Turizm İşletmeciliği Eğitimi Bölümü Konaklama İşletmeciliği Öğretmenliği Pr.
2014-2017 Yüksek Lisans Adnan Menderes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Turizm İşletmeciliği (Yl) (Tezli)
2019- Doktora Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (Dr)
İngilizce 2018  YÖKDİL 63.75
2011-2012 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ Akdeniz Üniversitesi Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Pr.
2012- ÖĞRETİM GÖREVLİSİ Adnan Menderes Üniversitesi Adnan Menderes Üniversitesi Davutlar Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Pr.
2016- Farabi Koordinatörü Adnan Menderes Üniversitesi Davutlar Meslek Yüksekokulu
Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
2017- Aşçılık Program Koordinatörü Adnan Menderes Üniversitesi Davutlar Meslek Yüksekokulu

2011-2012-Önlisans Kat Hizmetleri Yönetimi
2011-2012-Önlisans Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi
2011-2012-Önlisans yiyecek içecek servisi ve uygulamaları
2011-2012-Önlisans Vejeteryan Mutfak
2011-2012-Önlisans Genel Turizm
2013-2014-Önlisans Kat Hizmetleri
2013-2014-Önlisans Ön Büro Hizmetleri
2013-2014-Önlisans Genel Alan Kontrolü
2013-2014-Önlisans Malzeme Bilgisi
2013-2014-Önlisans İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
2013-2014-Önlisans Konukla İletişim
2013-2014-Lisans Beslenme ve Diyet
2013-2014-Lisans Güvenli Gıda ve Gıda Zehirlenmeleri
2013-2014-Önlisans Gıda Hijyeni ve Sanitasyon
2014-2015-Önlisans Otel İşletmeciliği
2014-2015-Önlisans Önbüro Hizmetleri
2014-2015-Önlisans Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
2014-2015-Önlisans Gıda Hijyeni ve Sanitasyon
2014-2015-Önlisans Malzeme Bilgisi
2014-2015-Önlisans Temel Pastacılık Teknikleri
2015-2016-Önlisans Otel İşletmeciliği
2015-2016-Lisans Kabiliyet Geliştirme
2015-2016-Önlisans Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
2015-2016-Önlisans Temel Pastacılık
2015-2016-Lisans Yöresel Mutfaklar
2015-2016-Önlisans Genel Alan Kontrolü
2015-2016-Önlisans Gıda Hijyeni ve Sanitasyon
2016-2017-Önlisans Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ar-Ge ve Proje Geliştirme
2016-2017-Önlisans Gastronomi Tarihi
2016-2017-Önlisans Gıda Hijyeni ve Sanitasyon
2016-2017-Önlisans Otel İşletmeciliği
2016-2017-Önlisans Malzeme Bilgisi
2016-2017-Önlisans Beslenme İlkeleri
2016-2017-Önlisans Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
2016-2017-Önlisans Temel Pastacılık Teknikleri
2016-2017-Önlisans Yönlendirilmiş Çalışma
2017-2018-Önlisans Otel İşletmeciliği
2017-2018-Önlisans Türk Mutfak Kültürü
2017-2018-Önlisans Gıda Hijyeni ve Sanitasyon
2017-2018-Önlisans Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ar-Ge ve Proje Geliştirme
2017-2018-Önlisans Malzeme Bilgisi
2017-2018-Önlisans Beslenme İlkeleri
2017-2018-Önlisans Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
2017-2018-Önlisans Temel Pastacılık Teknikleri
2017-2018-Önlisans Yönlendirilmiş Çalışma
2018-2019-Önlisans Yönlendirilmiş Çalışma
2018-2019-Önlisans Yiyecek İçecek İşletmelerinde Ar-Ge ve Proje Geliştirme
2018-2019-Önlisans Yenilikçi Mutfak Akımları
2018-2019-Önlisans Gıda Hijyeni ve Sanitasyon
2018-2019-Önlisans Temel Pastacılık Teknikleri
2018-2019-Önlisans Beslenme İlkeleri
2018-2019-Önlisans Malzeme Bilgisi
2018-2019-Önlisans Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş
Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı Turizm Turizm İşletmeciliği  
Uluslararası , Özet bildiri , OKUYAN BİLGE SEVİM,SEZGİN AHU,SEZGİN EMRAH KÖKSAL,XVI. European Conference on Social and Behavioral Sciences,30.05.2018 Erişim Linki
Uluslararası , Tam metin bildiri , SEZGİN EMRAH KÖKSAL,ERDEN MUAMMER,YAYLAGÜL ŞİNASİ,SEZGİN AHU,IX. Uluslararası İSG Kongresi,26.12.2018 Erişim Linki
Uluslararası , Özet bildiri , SEZGİN AHU,SEZGİN EMRAH KÖKSAL,XV. EUROPEAN CONFERENCE ON SOCIAL AND BEHAVIORAL SCIENCES,28.02.2018 Erişim Linki
Uluslararası , Tam metin bildiri , OKUYAN BİLGE SEVİM,SEZGİN AHU,6. ULUSLARARASI MESLEK YUKSEKOKULLARI SEMPOZYUMU,04.10.2017
Uluslararası , Özet bildiri , SEZGİN EMRAH KÖKSAL,SEZGİN AHU,ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ KONGRESİ,10.12.2015
Ulusal , Tam metin bildiri , SEZGİN EMRAH KÖKSAL,SEZGİN AHU,5. ULUSLARARASI GASTRONOMİ SEMPOZYUMU,
Ulusal , Tam metin bildiri , SEZGİN EMRAH KÖKSAL,SEZGİN AHU,5. ULUSLARARASI GASTRONOMİ SEMPOZYUMU,
EDUCATIONAL POLICY AND RESEARCH , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Associate Degree Students’ Self-Efficacy Beliefsabout English Language Proficiency: TheDepartment of Hotel, Restaurant and CateringServices at Davutlar Vocational School,OKUYAN BİLGE SEVİM,SEZGİN AHU,SEZGİN EMRAH KÖKSAL,HASAN ARSLAN, ROMAN DORCZAK, DRAGOESCU URLICA ALINA-ANDREEA,2018,978 - 83 - 65688 - 35 - 4 Erişim Linki
EDUCATIONAL POLICY AND RESEARCH , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),A Study on the Motives behind Vocational School Students’ Preference of Culinary Arts Program andTheir Opinions about the Program,SEZGİN AHU,SEZGİN EMRAH KÖKSAL,Hasan ARSLAN, Roman DORCZAK, DRAGOESCU URLICA ALINA-ANDREEA,2018,978 - 83 - 65688 - 35 - 4 Erişim Linki