Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Akademik Bilgi Sistemi V2

ekoksalsezgin adu.edu.tr

Dr. Öğr. Üyesi
Emrah Köksal Sezgin

Davutlar Meslek Yüksekokulu
Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Aşçılık Pr.

CV (PDF)


2023 Examining multiple mediation of escapism and ethnic food experience in the relationship between diversity and behavioral intentions: the case of Vietnam
International Journal of Event and Festival Management

2021 Uluslararası Ziyaretçilerin Gastronomi Davranışları ve Beklentileri: Aydın İli Örneği
Journal of Social Research and Behavioral Sciences (SADAB)

2020 Müşteri Vatandaşlık Davranışı Ölçeğinin Geçerlilik ve Güvenilirlik Çalışması
Turk Turizm Arastirmalari Dergisi
ÜLKER ERDOĞAN ARACI EMRAH KÖKSAL SEZGİN
2020 An Evaluation of Food Safety Practices of The Kitchen Staff Working in Hospitality Businesses: Kuşadası Case
Journal of Business Management and Economic Research
EMRAH KÖKSAL SEZGİN
2012 A Content Analysis About e-Complaints of the Hospitality Enterprises inManavgat Regions
Çukurova Üniversitesi İİBF Dergisi
EMRAH KÖKSAL SEZGİN SEYRAN EFİLTİ ATAY MEHMET BAHADIR KALIPÇI SEDEN DOĞAN
2011 REPUTATION MANAGEMENT: AN EXAMPLE OF TURKEY-MANAVGAT REGION TOURISM ORGANIZATIONS
MANAGEMENT AND EDUCATION
SEYRAN EFİLTİ ATAY EMRAH KÖKSAL SEZGİN MEHMET BAHADIR KALIPÇI OĞUZ BAL
2011 MUTFAK PERSONELİNİN HİZMET İÇİ EĞİTİMİNİN ÖRGÜTSEL BAĞLILIK VE İŞ TATMİNİNE ETKİSİ ÜZERİNE BİR UYGULAMA
İşletme Araştırmaları Dergisi
EMRAH KÖKSAL SEZGİN KURBAN ÜNLÜÖNEN
Uluslararası Tam metin bildiri
26.04.2021 Gastronomide Yeni Trend Marijuana:Cannabidiol (CBD) / 10. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi

Uluslararası Özet bildiri
25.12.2020 Restoran Müşterilerinin Algılamış Oldukları Güven Düzeylerinin Müşteri Vatandaşlık Davranışlarına Etkisi / International Travel and Tourism Dynamics ITTD 2020

Uluslararası Tam metin bildiri
30.12.2019 Gastronomi Turizminde Yöresel Yemeklerin Rolü: Aydın İli Bolama Aşı Örneği / Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi

Uluslararası Özet bildiri
01.05.2018 Investigating the Means of Providing Vocational School Students with Improved Language-Learning Environments: The Case of Davutlar Vocational School / XV. EUROPEAN CONFERENCE ONSOCIAL AND BEHAVIORAL SCIENCES

Ulusal Tam metin bildiri
09.04.2010 Türkiye’de İşgücü Eğitimi Bağlamında 25560 Sayılı Türkiye İş Kurumu İşgücü Yetiştirme ve Uyum Hizmetleri Yönetmeliğinin İncelenmesi / 1. TURİZMDE İNSAN KAYNAKLARI GELİŞİMİ SEMPOZYUMU

Ulusal Tam metin bildiri
16.04.2010 Moleküler Mutfak Geleneksel Tatlara Karşı Bir İsyan Bayrağı Mı? / 4. ULUSLARARASI GASTRONOMİ SEMPOZYUMU SANATSAL ETKİNLİKLER

Ulusal Tam metin bildiri
28.04.2011 Slow Food : Sağlıklı Beslenme Adına Toplumsal Bir Tepki / 5. ULUSLARARASI GASTRONOMİ SEMPOZYUMU SANATSAL ETKİNLİKLER

Ulusal Tam metin bildiri
28.04.2011 Farklı Bir Pişirme Ve Gıda Saklama Yöntemi: Sous Vide / 5. ULUSLARARASI GASTRONOMİ SEMPOZYUMU SANATSAL ETKİNLİKLER

Ulusal Tam metin bildiri
01.03.2014 Otel İşletmelerinde Örgütsel Yaratıcılık Kültürü / 7. Lisansüstü Turizm Öğrencileri Araştırma Kongresi

Uluslararası Özet bildiri
10.12.2015 Restoranlarda Müşteri Memnuniyeti Üzerine İnternet Tabanlı Bir Araştırma Kuşadası Restoranları Örneği / ULUSLARARASI GASTRONOMİ TURİZMİ KONGRESİ

Uluslararası Tam metin bildiri
30.05.2018 Assocıate Degree Students’ Self-Effıcacy Belıefs About Englısh Language Profıcıency: Thedepartment of Hotel, Restaurant And Caterıng Servıces at Davutlar Vocatıonal School / XVI. European Conference on Social and Behavioral Sciences

Uluslararası Tam metin bildiri
26.12.2018 Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Öğrencilerinin İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürüne Yaklaşımlarının Belirlenmesi / IX. Uluslararası İSG Kongresi

Uluslararası Tam metin bildiri
28.02.2018 A Study on the Motives Behind Vocational School Students’xx Preference of Culinary Arts Programme and Their Opinions about the Programme / XV. EUROPEAN CONFERENCE ON SOCIAL AND BEHAVIORAL SCIENCES

2022 Multidisipliner Perspektiften Sürdürülebilir Turizm , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Yöresel Mutfağın Sürdürülebilir Turizm Üzerine Etkileri
Bahar Arife, SEZGİN EMRAH KÖKSAL
İksad Yayınevi,Ilgaz Burcu
978-625-8246-44-5
2022 Tatlı ve Pasta Üretimi , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Yaş Pastalar ve Süsleme Teknikleri
SEZGİN AHU, SEZGİN EMRAH KÖKSAL
Nobel Akademik Yayıncılık,Semra Akar Şahingöz, Neslihan Şimşek, Şule Demir
978-625-417-658-6
2022 Geleneksel Tarifleriyle Aydın Gastronomisi , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Tarifler
SEZGİN EMRAH KÖKSAL, Dincil Hayrettin, Çetintürk Havva, Öztürk Cansu
Sena Ofset Ambalaj, Dstil,Sabriye Kocabalkan
978-605*81928-1-2
2021 Gastronomy and Hospitality Studies in Tourism , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Specification of Cook Selection Criteria and Importance
SEZGİN EMRAH KÖKSAL, SEZGİN AHU, ILGAZ BURCU
Peter Lang GmbH,Yazıcıoğlu İrfan, Işın Alper, Yayla Özgür
978-3-631-85523-2
2021 Kültürel Miras Anadolu'nun Yöresel Mutfaklaro , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Her Bölgenin İllerine Ait Tarifleri
SEZGİN EMRAH KÖKSAL
Nobel Akademik Yayıncılık,Sezgin, Emrah Köksal
978-625-439-471-3
2021 YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİNDE MÜŞTERİ YÖNETİMİ , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİ
SEZGİN EMRAH KÖKSAL
DETAY ANATOLIA AKADEMİK YAYINCILIK LTD. ŞTİ.,Can Ülker, Okat Çinuçen
978-605-254-365-8
2020 Dünya Mutfak Kültürleri , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),İspanyol Mutfağı
SARIGÜL DİLA,SEZGİN EMRAH KÖKSAL
Beta Basım Yayım Dağıtım A.Ş.,Nilüfer Şahin Perçin
978-605-242-880-1
2020 Uygulamalı Türk Mutfağı , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Türk Mutfağında Geleneksel Usullerle Hazırlanan Ev Yapımı Lezzetler
SEZGİN EMRAH KÖKSAL
Nobel Akademik Yayıncılık,Nilüfer Şahin Perçin, Ceyhun Uçuk
978-625-439-049-4
2020 Yerelden Küresele Türk Mutfağı , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Gastronomi Turizmi ve Türk Mutfağının Dünya Gastronomisi Kapsamında Değerlendirilmesi
SEZGİN EMRAH KÖKSAL,ÜLKER MUSTAFA
Detay Yayıncılık,Karamustafa Kurtuluş, Ülker Mustafa
978-605-254-228-6
2019 Türk Mutfağı , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Hoşaf, Komposto ve Şerbetler
SEZGİN EMRAH KÖKSAL
Hedef CS Basın Yayın,Şanlıer Nevin, Sürücüoğlu Metin Saip
978-625-7965-02-6
2019 Türk Mutfağı , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Dolmalar ve Sarmalar
SEZGİN EMRAH KÖKSAL
Hedef CS Basın Yayın,Şanlıer Nevin, Sürücüoğlu Metin Saip
978-625-7965-02-6
2019 Türk Mutfağı , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Balık ve Deniz Ürünleri
SEZGİN EMRAH KÖKSAL
Hedef CS Basın Yayın,Şanlıer Nevin, Sürücüoğlu Metin Saip
978-625-7965-02-6
2019 Bir İmparatorluk Mirası: Osmanlı Mutfağı , Bilimsel Kitap , Tümü,
SEZGİN EMRAH KÖKSAL
Rumuz Yayınevi,
978-605-5112-91-2
2018 Educational Policy and Research , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Investigating the Means of Providing Vocational School Students with Improved Language-Learning Environments: The Case of Davutlar Vocational School
AKYOL BERTAN,OKUYAN BİLGE SEVİM,SEZGİN EMRAH KÖKSAL,COŞKUN ERHAN
Jagiellonian University Institute of Public Affairs,Arslan Hasan, Dorczak Roman, Dragoescu Urlıca Alına-Andreea
978 - 83 - 65688 - 35 - 4 Erişim Linki
2018 Educational Policy And Research , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Associate Degree Students’ Self-Efficacy Beliefsabout English Language Proficiency: TheDepartment of Hotel, Restaurant and CateringServices at Davutlar Vocational School
OKUYAN BİLGE SEVİM,SEZGİN AHU,SEZGİN EMRAH KÖKSAL
Jagiellonian University, Institute of Public Affairs,HASAN ARSLAN, ROMAN DORCZAK, DRAGOESCU URLICA ALINA-ANDREEA
978 - 83 - 65688 - 35 - 4 Erişim Linki
2018 Educational Policy And Research , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),A Study on the Motives behind Vocational School Students’ Preference of Culinary Arts Program andTheir Opinions about the Program
SEZGİN AHU,SEZGİN EMRAH KÖKSAL
Jagiellonian University Institute of Public Affairs,Hasan ARSLAN, Roman DORCZAK, DRAGOESCU URLICA ALINA-ANDREEA
978-83-65688-35-4 Erişim Linki
2012 MANAVGAT’IN YÖRESEL YEMEKLERİ , Araştırma (Tez Hariç) Kitabı , Bölüm(ler),
KARATAŞ İSMAİL,SEZGİN EMRAH KÖKSAL,ABACI CEMİLE,ÖZÇELİK ŞÜKRİYE
Matsa Basım Evi,