2022 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gurme Algısı: Bir Metafor Analizi Journal of Tourism and Gastronomy Studies |
2019 TripAdvisor’da Türk Hava Yolları için yapılan değerlendirmelerin incelenmesi Journal of Tourism Theory and Research OZAN GÜNGÖR MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR SEDEN DOĞAN |
2019 Otel İşletmelerinin Mutfak Departmanında Örgütsel İklim ve Liderlik Stilleri İlişkisinin İncelenmesi: Bir Zincir Otel İşletmesi Örneği Türk Turizm Araştırmaları Dergisi OZAN GÜNGÖR HAKAN ATAY |
2018 Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi SEDEN DOĞAN MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR OZAN GÜNGÖR |
2018 Turizm Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyal Medyaya Yönelik Bilişsel Yapılarının Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla İncelenmesi Turizm Akademik Dergisi SEDEN DOĞAN MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR OZAN GÜNGÖR |
2018 Holidaycheck Web Sitesindeki Turist Değerlendirmelerine Göre Antalya ve Barselona’daki 4 ve 5 Yıldızlı Oteller Üzerine KarşılaştırmalıBir Araştırma Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi OZAN GÜNGÖR MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR SEDEN DOĞAN |
2018 Booking.Com Web Sitesindeki Puanlamalara Göre Avrupa’da Farklı Şehirlerde Bulunan 5 Yıldızlı Konaklama İşletmelerinin Karşılaştırılması Organizasyon ve Yönetim Bilimleri Dergisi SEDEN DOĞAN OZAN GÜNGÖR MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR |
2017 Kuşadası ndaki Yiyecek ve İçecek İşletmelerinin SoLoMo Pazarlama Açısından Değerlendirilmesi Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR OZAN GÜNGÖR SEDEN DOĞAN |
2017 Aşçılık Programı Öğrencilerinin Sosyal Medyaya Yönelik Bilişsel Yapılarının Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla İncelenmesi (Examining Culinary Students Cognitive Structure Towards Social Media Through Word Association Test) Journal of Tourism and Gastronomy Studies MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR SEDEN DOĞAN OZAN GÜNGÖR |
2017 Kuşadası’ndaki Yiyecek ve İçecek İşletmelerinin SoLoMo Pazarlama Açısından Değerlendirilmesi Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR OZAN GÜNGÖR SEDEN DOĞAN |
Uluslararası Özet bildiri 19.09.2022 3-D Food Printing in Food and Beverage Industry / CONFERENCE ON MANAGING TOURISM ACROSS CONTINENTS |
Uluslararası Özet bildiri Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Gurme Kavramına Yönelik Metaforik Algıları / Conference on Managing Tourism Across Continents |
Uluslararası Tam metin bildiri “Türk Mutfağı” Hashtag’i ile Instagram’da Paylaşılan Fotoğrafların İçerik Analizi Yöntemiyle İncelenmesi / Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi |
Ulusal Tam metin bildiri 27.10.2017 Aşçıların ve Akademisyenlerin Gözünden Gastronomi Eğitiminin Sorunları / 3. Turizm Şurası |
Uluslararası Tam metin bildiri 27.09.2018 Tripadvisor’da Türk Hava Yolları için Yapılan Değerlendirmelerin İncelenmesi / The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability |
Ulusal Tam metin bildiri 22.03.2018 5 Yıldızlı Otellerin Sunduğu Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma / Gastronomi Kongresi |
Uluslararası Özet bildiri 23.10.2017 Trabzon ve Çevresinde Faaliyet Gösteren Konaklama İşletmelerinin Trivago.Com Web Sitesindeki Puanlamalara Göre Değerlendirilmesi / DOKAP BÖLGESİ ULUSLARARASI TURİZM SEMPOZYUMU |
Uluslararası Özet bildiri 20.10.2017 Booking.com Web Sitesindeki Puanlamalara Göre Avrupa'da Farklı Şehirlerde Bulunan 5 Yıldızlı Konaklama İşletmelerinin Karşılaştırılması / INTERNATIONAL CONFERENCE ON TOURISM, TRAVEL,LEISURE AND HOSPITALITY |
Uluslararası Tam metin bildiri 28.09.2017 Otellerin Sunduğu Hizmetlerin Değerlendirilmesinde Kuşaklar Arası Farklılıkların Belirlenmesi: Alanya daki Oteller Üzerine Bir Araştırma / 1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi |
Uluslararası Tam metin bildiri 28.09.2017 Otellerin Sunduğu Hizmetlerin Değerlendirilmesinde Kuşaklar Arası Farklılıkların Belirlenmesi: Alanya'daki Oteller Üzerine Bir Araştırma / 1. Uluslararası Turizmin Geleceği; İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi |
Ulusal Özet bildiri 21.09.2017 Aşçılık Programı Öğrencilerinin Sosyal Medyaya Yönelik Bilişsel Yapılarının Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla İncelenmesi / II. Gastronomi Turizmi Kongresi |
Uluslararası Tam metin bildiri 27.10.2016 Booking com Web Sitesindeki Tüketici Değerlendirmelerine Göre Kuşadası ndaki Konaklama İşletmelerinin İncelenmesi / 3. Uluslararası Çin'den Adriyatik'e Sosyal Bilimler Kongresi |
Ulusal Tam metin bildiri 20.10.2016 Holidaycheck de Web Sitesindeki Turist Değerlendirmelerine Göre Antalya ve Barselona daki 4 ve 5 Yıldızlı Oteller Üzerine Karşılaştırmalı Bir Araştırma / 17. Ulusal Turizm Kongresi |
Uluslararası Tam metin bildiri 01.05.2015 Kuşadasın nda Faaliyet Gösteren Yiyecek ve İçecek İşletmelerinin Solomo Pazarlama Açısından Değerlendirilmesi / 1. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi Güncel Konular, Eğilimler ve Göstergeler |
Ulusal Tam metin bildiri 01.10.2015 Kuşadası nda Faaliyet Gösteren 5 Yıldızlı Konaklama İşletmelerinin Otelpuan com Sitesindeki Tüketici Yorumlarına Göre Değerlendirilmesi / 16. Ulusal Turizm Kongresi |
2023 Leadership Approaches in Global Hospitality and Tourism , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Leadership in the Kitchen: Culinary Chefs GÜNGÖR OZAN, YILMAZ SİNAN, YILMAZ HAKAN IGI Global,Baytok Ahmet, Zorlu Özcan, Avan Ali, Bayraktaroğlu Engin 9781668467138 Erişim Linki |
2021 Türkiye Lezzet Rotaları , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Aydın GÜNGÖR OZAN Detay yayıncılık, 978-605-254-509-6 |
2021 Turizm İşletmelerinde Çağdaş Pazarlama Yaklaşımları , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Retro Pazarlama YÜCEL GÜNGÖR MEHTAP, GÜNGÖR OZAN Detay Yayıncılık,Ahu YAZICI AYYILDIZ, Tuğrul AYYILDIZ 978-605-254-455-6 |
2021 Temel Mutfak Bilimleri , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Tabak Tasarımı ve Sunumu GÜNGÖR OZAN Detay yayıncılık,Doç. Dr. Yılmaz SEÇİM Dr. Selman BAYRAKCI 978-605-254-469-3 |
2016 Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler II Kavramlar Yaklaşımlar Başarı Hikayeleri , Ders Kitabı , Bölüm(ler),Yiyecek İçecek Endüstrisi ve Sosyal Medya GÜNGÖR MEHTAP,DOĞAN SEDEN,GÜNGÖR OZAN Detay Yayınevi,Osman Nuri Özdoğan |