Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Akademik Bilgi Sistemi V2

ozangungor adu.edu.tr

Öğr.Gör.
OZAN GÜNGÖR

Davutlar Meslek Yüksekokulu
Otel, Lokanta Ve İkram Hizmetleri Bölümü
Aşçılık Pr.

CV (PDF)


2022 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğrencilerinin Gurme Algısı: Bir Metafor Analizi
Journal of Tourism and Gastronomy Studies

2019 TripAdvisor’da Türk Hava Yolları için yapılan değerlendirmelerin incelenmesi
Journal of Tourism Theory and Research
OZAN GÜNGÖR MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR SEDEN DOĞAN
2019 Otel İşletmelerinin Mutfak Departmanında Örgütsel İklim ve Liderlik Stilleri İlişkisinin İncelenmesi: Bir Zincir Otel İşletmesi Örneği
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
OZAN GÜNGÖR HAKAN ATAY
2018 Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
SEDEN DOĞAN MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR OZAN GÜNGÖR
2018 Turizm Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Sosyal Medyaya Yönelik Bilişsel Yapılarının Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla İncelenmesi
Turizm Akademik Dergisi
SEDEN DOĞAN MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR OZAN GÜNGÖR
2018 Holidaycheck Web Sitesindeki Turist Değerlendirmelerine Göre Antalya ve Barselona’daki 4 ve 5 Yıldızlı Oteller Üzerine KarşılaştırmalıBir Araştırma
Seyahat ve Otel İşletmeciliği Dergisi
OZAN GÜNGÖR MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR SEDEN DOĞAN
2018 Booking.Com Web Sitesindeki Puanlamalara Göre Avrupa’da Farklı Şehirlerde Bulunan 5 Yıldızlı Konaklama İşletmelerinin Karşılaştırılması
Organizasyon ve Yönetim Bilimleri Dergisi
SEDEN DOĞAN OZAN GÜNGÖR MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR
2017 Kuşadası ndaki Yiyecek ve İçecek İşletmelerinin SoLoMo Pazarlama Açısından Değerlendirilmesi
Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi
MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR OZAN GÜNGÖR SEDEN DOĞAN
2017 Aşçılık Programı Öğrencilerinin Sosyal Medyaya Yönelik Bilişsel Yapılarının Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla İncelenmesi (Examining Culinary Students Cognitive Structure Towards Social Media Through Word Association Test)
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR SEDEN DOĞAN OZAN GÜNGÖR
2017 Kuşadası’ndaki Yiyecek ve İçecek İşletmelerinin SoLoMo Pazarlama Açısından Değerlendirilmesi
Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Dergisi
MEHTAP YÜCEL GÜNGÖR OZAN GÜNGÖR SEDEN DOĞAN
Uluslararası Özet bildiri
19.09.2022 3-D Food Printing in Food and Beverage Industry / CONFERENCE ON MANAGING TOURISM ACROSS CONTINENTS

Uluslararası Özet bildiri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Gurme Kavramına Yönelik Metaforik Algıları / Conference on Managing Tourism Across Continents

Uluslararası Tam metin bildiri
“Türk Mutfağı” Hashtag’i ile Instagram’da Paylaşılan Fotoğrafların İçerik Analizi Yöntemiyle İncelenmesi / Uluslararası Gastronomi Turizmi Araştırmaları Kongresi

Ulusal Tam metin bildiri
27.10.2017 Aşçıların ve Akademisyenlerin Gözünden Gastronomi Eğitiminin Sorunları / 3. Turizm Şurası

Uluslararası Tam metin bildiri
27.09.2018 Tripadvisor’da Türk Hava Yolları için Yapılan Değerlendirmelerin İncelenmesi / The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability

Ulusal Tam metin bildiri
22.03.2018 5 Yıldızlı Otellerin Sunduğu Yiyecek-İçecek Hizmetlerinin Değerlenmesinde Kuşaklararası Farkların Belirlenmesi: Lara-Kundu Otelleri Üzerine Bir Araştırma / Gastronomi Kongresi

Uluslararası Özet bildiri
23.10.2017 Trabzon ve Çevresinde Faaliyet Gösteren Konaklama İşletmelerinin Trivago.Com Web Sitesindeki Puanlamalara Göre Değerlendirilmesi / DOKAP BÖLGESİ ULUSLARARASI TURİZM SEMPOZYUMU

Uluslararası Özet bildiri
20.10.2017 Booking.com Web Sitesindeki Puanlamalara Göre Avrupa'da Farklı Şehirlerde Bulunan 5 Yıldızlı Konaklama İşletmelerinin Karşılaştırılması / INTERNATIONAL CONFERENCE ON TOURISM, TRAVEL,LEISURE AND HOSPITALITY

Uluslararası Tam metin bildiri
28.09.2017 Otellerin Sunduğu Hizmetlerin Değerlendirilmesinde Kuşaklar Arası Farklılıkların Belirlenmesi: Alanya daki Oteller Üzerine Bir Araştırma / 1. Uluslararası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi

Uluslararası Tam metin bildiri
28.09.2017 Otellerin Sunduğu Hizmetlerin Değerlendirilmesinde Kuşaklar Arası Farklılıkların Belirlenmesi: Alanya'daki Oteller Üzerine Bir Araştırma / 1. Uluslararası Turizmin Geleceği; İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi

Ulusal Özet bildiri
21.09.2017 Aşçılık Programı Öğrencilerinin Sosyal Medyaya Yönelik Bilişsel Yapılarının Kelime İlişkilendirme Testi Aracılığıyla İncelenmesi / II. Gastronomi Turizmi Kongresi

Uluslararası Tam metin bildiri
27.10.2016 Booking com Web Sitesindeki Tüketici Değerlendirmelerine Göre Kuşadası ndaki Konaklama İşletmelerinin İncelenmesi / 3. Uluslararası Çin'den Adriyatik'e Sosyal Bilimler Kongresi

Ulusal Tam metin bildiri
20.10.2016 Holidaycheck de Web Sitesindeki Turist Değerlendirmelerine Göre Antalya ve Barselona daki 4 ve 5 Yıldızlı Oteller Üzerine Karşılaştırmalı Bir Araştırma / 17. Ulusal Turizm Kongresi

Uluslararası Tam metin bildiri
01.05.2015 Kuşadasın nda Faaliyet Gösteren Yiyecek ve İçecek İşletmelerinin Solomo Pazarlama Açısından Değerlendirilmesi / 1. Avrasya Uluslararası Turizm Kongresi Güncel Konular, Eğilimler ve Göstergeler

Ulusal Tam metin bildiri
01.10.2015 Kuşadası nda Faaliyet Gösteren 5 Yıldızlı Konaklama İşletmelerinin Otelpuan com Sitesindeki Tüketici Yorumlarına Göre Değerlendirilmesi / 16. Ulusal Turizm Kongresi

2023 Leadership Approaches in Global Hospitality and Tourism , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Leadership in the Kitchen: Culinary Chefs
GÜNGÖR OZAN, YILMAZ SİNAN, YILMAZ HAKAN
IGI Global,Baytok Ahmet, Zorlu Özcan, Avan Ali, Bayraktaroğlu Engin
9781668467138 Erişim Linki
2021 Türkiye Lezzet Rotaları , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Aydın
GÜNGÖR OZAN
Detay yayıncılık,
978-605-254-509-6
2021 Turizm İşletmelerinde Çağdaş Pazarlama Yaklaşımları , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Retro Pazarlama
YÜCEL GÜNGÖR MEHTAP, GÜNGÖR OZAN
Detay Yayıncılık,Ahu YAZICI AYYILDIZ, Tuğrul AYYILDIZ
978-605-254-455-6
2021 Temel Mutfak Bilimleri , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),Tabak Tasarımı ve Sunumu
GÜNGÖR OZAN
Detay yayıncılık,Doç. Dr. Yılmaz SEÇİM Dr. Selman BAYRAKCI
978-605-254-469-3
2016 Yiyecek İçecek Endüstrisinde Trendler II Kavramlar Yaklaşımlar Başarı Hikayeleri , Ders Kitabı , Bölüm(ler),Yiyecek İçecek Endüstrisi ve Sosyal Medya
GÜNGÖR MEHTAP,DOĞAN SEDEN,GÜNGÖR OZAN
Detay Yayınevi,Osman Nuri Özdoğan