Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Akademik Bilgi Sistemi V2

ali.goncu adu.edu.tr

Dr. Öğr. Üyesi
Ali Göncü

Çine Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme Bölümü
Gıda Teknolojisi Pr.

CV (PDF)


2023 Evaluation of Physicochemical and Sensorial Properties of Gluten-Free Boza Formulated with Chia and Quinoa Flours
Cereal Chemistry

2023 Investigation of acrylamide hazard in cocoa cakes in terms of food safety
Food and Health

2022 Production of pestil from commercially available pomegranate, black mulberry, raspberry and blackcurrant juices and determination of some quality characteristics
Harran Tarim ve Gida Dergisi

2021 EFFECTS OF HIBISCUS (Hibiscus sabdariffa L.) AND POPPY (Papaver rhoeas L.) EXTRACTS ON DOUGH AND BREAD PROPERTIES THE USAGE OF HIBISCUS AND POPPY IN BREAD
GIDA / THE JOURNAL OF FOOD

2020 Investigation of some properties of gluten-free tarhanas produced by red, green and yellow lentil whole flour
Food Science and Technology
ALİ GÖNCÜ İLYAS ÇELİK
2018 Rye and oat flour enriched baked wheat chips: bioactive and textural properties
Quality Assurance and Safety of Crops Foods
ALİ GÖNCÜ MEHMET HAYTA
2017 Applications of Active Packaging in Breads
Turkish Journal Of Agriculture - Food Science And Technology
ALİ GÖNCÜ SAMİ GÖKHAN ÖZKAL
2015 Ekmeğimizin Çivisi Çıkmasın
Gıda Gündemi
ALİ GÖNCÜ
2012 Geleneksel Gıda Olarak Kişniş Tıbbi Yararları ve Biyoaktiviteleri
Mesleki Bilimler Dergisi

2011 İç Anadolu Bölgesi Un Sektörü Ve Geleceği
Gıda Gündemi
ALİ GÖNCÜ
2010 Benim Sadık Yarim Kara Topraktır
Kayseri Ticaret Borsası Dergisi
İBRAHİM TUĞKAN ŞEKER ALİ GÖNCÜ
Uluslararası Özet bildiri
30.10.2023 ÜZÜMSÜ MEYVELERİN GLUTENSİZ FIRINCILIK ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI / 6. ULUSLARARASI TARIM ÇEVRE VE SAĞLIK KONGRESİ

Uluslararası Özet bildiri
30.10.2023 DAĞLARIN EKMEĞİ KESTANE: ATIKLARI VE ÜRÜNLERİ / 6. ULUSLARARASI TARIM ÇEVRE VE SAĞLIK KONGRESİ

Uluslararası Özet bildiri
30.10.2023 SERT KABUKLU MEYVE ATIKLARININ GLUTENSİZ ÜRÜNLERDE KULLANIMI / 6. ULUSLARARASI TARIM ÇEVRE VE SAĞLIK KONGRESİ

Uluslararası Özet bildiri
07.07.2023 Investigation of the acrylamide and 5-Hydroxymethylfurfural (HMF) presence in breadsticks sold in local patisseries in terms of public health / 7th International ISEKI-Food Conference

Uluslararası Özet bildiri
07.07.2023 The formation and mitigation of Maillard reaction products in glutenfree bakery products: A systematic review on safer and healthier food production / 7th International ISEKI-Food Conference

Uluslararası Özet bildiri
01.07.2023 ŞEKERLİ ÜRÜNLERDE HMF VE AKRİLAMİD KALINTI RİSKLERİ VE SAĞLIK ÜZERİNDEKİ ETKİLERİ / 5th International Young Researchers Student Congress

Uluslararası Özet bildiri
01.07.2023 Spirulina platensis VE FIRINCILIK ÜRÜNLERİ ÜZERİNE ETKİSİ / 5th International Young Researchers Student Congress

Uluslararası Özet bildiri
01.07.2023 ÇİMLENDİRİLMİŞ TAHILLARIN GLUTENSİZ FIRINCILIK ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI / 5th International Young Researchers Student Congress

Uluslararası Özet bildiri
01.07.2023 ANTİK TAHILLARIN FIRINCILIK ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI / 5th International Young Researchers Student Congress

Uluslararası Özet bildiri
22.10.2022 GLUTEN-FREE S¸EKERLI· U¨RU¨NLER VE SAGˆLIK / 4rd International Young Researchers Student Congress

Uluslararası Özet bildiri
22.10.2022 GIDALARDA AKRI·LAMI·D TESPI·TI·NDE KULLANILAN ANALI·TI·K YO¨NTEMLER / 4rd International Young Researchers Student Congress

Uluslararası Özet bildiri
22.10.2022 GIDALARDA HI·DROKSI·METI·LFURFURAL (HMF) TESPI·TI·NDE KULLANILAN ANALİTİK YÖNTEMLER / 4rd International Young Researchers Student Congress

Uluslararası Özet bildiri
15.06.2021 Physicochemical Properties and Amino Acid Composition of Noodles Enriched with Melon Seed / Global Conference on Engineering Research (GLOBCER’21) 02-05 June 2021

Uluslararası Özet bildiri
22.05.2021 COVID-19 Pandemisinde Gıda Güvenliği Açısından Fırınlarda Alınması Gereken Önlemler / 4th International Congress on Agriculture, Environment and Health

Uluslararası Özet bildiri
22.05.2021 Patates ve Leblebi Unlarının Glutensiz Tulumba Tatlısı Üretiminde Kullanım İmkanlarının Araştırılması / 4th International Congress on Agriculture, Environment and Health

Uluslararası Özet bildiri
12.04.2021 An Assessment On the Nutritional and Technological Properties of Tarhana / the 10th International Scientific Research Congress - Science and Engineering- (UBAK)

Ulusal Tam metin bildiri
11.03.2021 Nohut Mayasının Fırın Ürünlerinde Kullanılması / 11. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ

Uluslararası Özet bildiri
13.05.2018 Propolis Prodiuction and Utilization in the Food Industry / 1. Internationel Agricultural Science Congress

Uluslararası Özet bildiri
13.05.2018 Wheat Germ Oil / 1. Internationel Agricultural Science Congress

Uluslararası Özet bildiri
06.06.2018 KARABUĞDAY YETIŞTIRICILIĞI, TEKNOLOJISI VE EKONOMISI / IVSS 2018 INTERNATIONAL VOCATIONAL SCIENCE SYMPOSIUM

Uluslararası Özet bildiri
06.06.2018 TAHIL ESASLI GLUTENSIZ ÜRÜNLER VE YASAL DÜZENLEMELER / IVSS 2018 INTERNATIONAL VOCATIONAL SCIENCE SYMPOSIUM

Uluslararası Özet bildiri
06.06.2018 MISIR VE TÜRKIYE’DE BUĞDAY ÜRETIMI VE POLITIKALARI / IVSS 2018 INTERNATIONAL VOCATIONAL SCIENCE SYMPOSIUM

Uluslararası Özet bildiri
09.05.2018 Teff (Eragrostis tef) as a Grain and Possibilities of Utilization in Food Industry / I.International Agricultural Science Congress

Uluslararası Tam metin bildiri
28.10.2018 GEÇMİŞTEN GELEN SAĞLIK: BOZA / Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi

Uluslararası Özet bildiri
29.06.2017 Amaranthus spp: Gıda Bileşimi ve Fonksiyonel Özellikleri / I. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi

Uluslararası Özet bildiri
07.09.2017 A Fermented Turkish Bevereage: Boza / 8th International Euro-aliment Symposium

Uluslararası Özet bildiri
07.09.2017 Determination of Some Physical and Chemical Properties of Candied Chestnut / 8th International Euro-aliment Symposium

Uluslararası Özet bildiri
12.05.2017 Some Chemical and Sensory Properties of Grissini Prepared with Garden Cress (Lepidium sativum L.) Seed Powder / The 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants

Uluslararası Özet bildiri
12.05.2017 Determination of some Quality Characteristics of Muffin Prepared with Ripened Hemp Seed (Cannabis sativa L.) / The 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants

Uluslararası Özet bildiri
12.05.2017 Utilization of Buckwheat (Fagopyrum) in Cereal Technology / The 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants

Uluslararası Özet bildiri
12.05.2017 Determination of Some Physical, Textural and Sensory Properties of Crackers Produced by Addition of Zahter (Thymbra spicata) / The 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants

Uluslararası Özet bildiri
22.06.2017 Tarhana Üretiminde Tarhana Otunun (Echinophora sibthorpiuna) Kullanımı ( Utilization of Tarhana Herb (Echinophora sibthorpiuna) in Tarhana Production) / TABKON 2017

Uluslararası Özet bildiri
22.06.2017 Tıbbi Aromatik Bitki Üretimin de Arıcılık Faaliyetleri (Beekeeping Activities in Medical Aromatic Plant Production) / TABKON 2017 1. uluslararası tıbbi ve aromatik bitkiler kongresi

Ulusal Özet bildiri
Gıdalarda Akrilamid Riski ve Sağlık Üzerine Etkisinin Araştırılması / 4. Gıda Güvenliği Kongresi

Ulusal Özet bildiri
UHT ve Pastörize Sütlerde Aflatoksin M1 Problemi / Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu

Ulusal Özet bildiri
Fırınlanmış Çerez Gıdalarda Tekstür / 11. Türkiye Gıda Kongresi

Ulusal Özet bildiri
Ordu Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinin Sivil Toplum Kuruluşlarına Bakış Açısı / Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu

Ulusal Özet bildiri
Ordu Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinin İşsizlik Kaygısı ve Umutsuzluk Düzeyinin Belirlenmesi / Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu

Ulusal Özet bildiri
Ordu Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinin Genel Profili / Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu

Ulusal Tam metin bildiri
Geleneksel Gıda Olarak Kişniş / III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Ulusal Tam metin bildiri
Karamanda Üretilen Geleneksel Kış Yoğurdu / III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Ulusal Tam metin bildiri
Nevşehir Çömlek Peynirinin Geleneksel Üretimi / III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

Uluslararası Poster
Farklı Tahıl Unları İlavesi ile Elde Edilen Fırınlanmış Buğday Cipsinin Tekstürel ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi / TGDF Gıda Kongresi

Uluslararası Tam metin bildiri
The effect of baking conditions on quality parameters of wheat chips / The International Food Congress "Novel Approaches in Food Industry"

Uluslararası Tam metin bildiri
Production of Traditional Nevşehir Köftür / Traditional Foods, From Adriatic to Caucasus

Uluslararası Poster
Evaluation of Distance Education System UZEM Ordu University Vocational School Example / 4th International Vocational Schools Symposiıum “The Role of Vocaional Schools in Regional Development

Uluslararası Poster
Determination of Reading Habit of Students Ordu University Ulubey Vocational High School Example / 4th International Vocational Schools Symposiıum “The Role of Vocaional Schools in Regional Development

Uluslararası Poster
Ordu University Ulubey Vocational High School General Profile of Students 2 / 4th International Vocational Schools Symposiıum “The Role of Vocaional Schools in Regional Development

Uluslararası Poster
Probation Problems and Advice Solution of Ordu University Vocational School Students / 4th International Vocational Schools Symposiıum “The Role of Vocaional Schools in Regional Development”

Ulusal Poster
Zeytin Sanayi Yan Ürünlerin Değerlendirilmesi / IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi

2021 MÜHENDİSLİK ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER - III , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),TAHIL TEKNOLOJİSİNDE ULTRASES UYGULAMALARI
GÖNCÜ ALİ, ÖZKAL SAMİ GÖKHAN
Gece Kitaplığı,Doç. Dr. Selahattin Bardak Dr. Öğretim Üyesi Nesli Aydın Dr. Öğretim Üyesi Yalçın Boztoprak
9978-625-8075-38-0 Erişim Linki