2003-2007 | Lisans | Pamukkale Üniversitesi | Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Gıda Mühendisliği Pr. |
2004-2011 | Lisans | Anadolu Üniversitesi | İşletme Fakültesi İşletme Bölümü İşletme Pr. (Açıköğretim) |
2008-2011 | Yüksek Lisans | Erciyes Üniversitesi | Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli) |
2016-2020 | Doktora | Pamukkale Üniversitesi | Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği (Dr) |
2022-2024 | Önlisans | Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi | Ortaca Meslek Yüksekokulu Seyahat-turizm Ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Turist Rehberliği Pr. (Uzaktan Öğretim) |
İngilizce | 2017 | YÖKDİL | 77.5 |
2011-2015 | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | Ordu Üniversitesi | Ordu Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Pr. |
2016-2022 | ÖĞRETİM GÖREVLİSİ | Adnan Menderes Üniversitesi | Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Pr. |
2022- | DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | Çine Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Pr. |
2014-2015 | Bölüm Başkanı | Ordu Üniversitesi | |
2018- | Laboratuvar Sorumlusu | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | |
2023- | Engelli Birim Sorumlusu | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | |
2023- | Erasmus Koordinatörü | Aydın Adnan Menderes Üniversitesi | |
2024 Tamamlandı TezMerkezi |
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı |
Doktora - Aslı Y. Mikrodalga destekli pişirme işleminin farklı formülasyonlarla üretilen glutensiz bisküvilerde maillard reaksiyon ürünleri oluşumu üzerine etkileri |
2011-2012-Önlisans | Meyve ve Sebze Teknolojisi II |
2011-2012-Önlisans | Araştırma Yöntem ve Teknikleri (Proje) |
2011-2012-Önlisans | Gıda Kimyası |
2011-2012-Önlisans | Gıda Endüstri Makinaları |
2011-2012-Önlisans | Et ve Ürünleri Teknolojisi II |
2012-2013-Önlisans | Et ve Ürünleri Teknolojisi II |
2012-2013-Önlisans | Gıda Endüstri Makinaları |
2012-2013-Önlisans | Araştırma Yöntem ve Teknikleri (Proje) |
2012-2013-Önlisans | Et ve Ürünleri Teknolojisi I |
2012-2013-Önlisans | Meyve ve Sebze Teknolojisi I |
2012-2013-Önlisans | Gıda Katkı Maddeleri |
2012-2013-Önlisans | Kalite Güvencesi ve Standartları |
2012-2013-Önlisans | Gıda Kimyası |
2012-2013-Önlisans | Gıda Pazarlama |
2012-2013-Önlisans | Gıda Muhafaza Yöntemleri |
2012-2013-Önlisans | Gıda Ambalajlama |
2012-2013-Önlisans | Bitkisel Yağ Teknolojisi |
2013-2014-Önlisans | Et ve Ürünleri Teknolojisi I |
2013-2014-Önlisans | Özel Gıdalar Teknolojisi |
2013-2014-Önlisans | Bitkisel Yağ Teknolojisi |
2013-2014-Önlisans | Gıda Muhafaza Yöntemleri |
2013-2014-Önlisans | Tahıl Teknolojisi II |
2013-2014-Önlisans | Gıda Ambalajlama |
2013-2014-Önlisans | Gıda Pazarlama |
2013-2014-Önlisans | Kalite Güvencesi ve Standartları |
2013-2014-Önlisans | Gıda Kimyası |
2013-2014-Önlisans | Gıda Katkı Maddeleri |
2013-2014-Önlisans | İletişim |
2013-2014-Önlisans | Araştırma Yöntem ve Teknikleri (Proje) |
2013-2014-Önlisans | Gıda Endüstri Makinaları |
2013-2014-Önlisans | Et ve Ürünleri Teknolojisi II |
2014-2015-Önlisans | GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ |
2014-2015-Önlisans | GIDA PAZARLAMA |
2014-2015-Önlisans | ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ (PROJE) |
2014-2015-Önlisans | TAHIL TEKNOLOJİSİ II |
2014-2015-Önlisans | GIDA KİMYASI |
2014-2015-Önlisans | GIDA ENDÜSTRİ MAKİNALARI |
2014-2015-Önlisans | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ |
2014-2015-Önlisans | TAHIL TEKNOLOJİSİ I |
2014-2015-Önlisans | MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ I |
2014-2015-Önlisans | Gıdalarda Temel İşlemler I |
2014-2015-Önlisans | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ |
2014-2015-Önlisans | GIDA KATKI MADDELERİ |
2014-2015-Önlisans | Gıda Ambalajlama ve Depolama |
2015-2016-Önlisans | Özel Gıda Ürünleri |
2015-2016-Önlisans | İşletme Yönetimi I |
2015-2016-Önlisans | BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ |
2015-2016-Önlisans | TAHIL TEKNOLOJİSİ I |
2015-2016-Önlisans | ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ |
2015-2016-Önlisans | GIDA KATKI MADDELERİ |
2015-2016-Önlisans | Gıda Ambalajlama ve Depolama |
2016-2017-Önlisans | Yeni Ürün Geliştirme |
2016-2017-Önlisans | İşletme Yönetimi I |
2016-2017-Önlisans | Özel Gıda Ürünleri |
2016-2017-Önlisans | İşletme Yönetimi I |
2016-2017-Önlisans | Tarımsal Ürünler Muhafazası |
2017-2018-Önlisans | Tarımsal Ürünler Muhafazası |
2017-2018-Önlisans | Yeni Ürün Geliştirme |
2017-2018-Önlisans | Gıda Üretim Teknolojisi II |
2017-2018-Önlisans | Gıda Üretim Teknolojisi I |
2017-2018-Önlisans | Yöresel ve Fonksiyonel Gıdalar Teknolojisi |
2017-2018-Önlisans | Gıdaların Pazarlanması |
2017-2018-Önlisans | İşletme Yönetimi I |
2017-2018-Önlisans | Özel Gıda Ürünleri |
2017-2018-Önlisans | Tahıl ve Ürünleri Analizleri |
2018-2019-Önlisans | Tarımsal Ürünler Muhafazası |
2018-2019-Önlisans | Gıda Üretim Teknolojileri I |
2018-2019-Önlisans | GIDALARIN PAZARLANMASI |
2018-2019-Önlisans | Tahıl ve Ürünleri Analizleri |
2018-2019-Önlisans | YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME |
2018-2019-Önlisans | GIDA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ II |
2018-2019-Önlisans | YÖRESEL VE FONKSİYONEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ |
2018-2019-Önlisans | ÖZEL GIDA ÜRÜNLERİ |
2018-2019-Önlisans | İşletme Yönetimi I |
2018-2019-Önlisans | Kültürel Bilinç ve Sosyal Sorumluluk |
2019-2020-Önlisans | YÖRESEL VE FONKSİYONEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ |
2019-2020-Önlisans | KÜLTÜREL BİLİNÇ VE SOSYAL SORUMLULUK |
2019-2020-Önlisans | YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME |
2019-2020-Önlisans | GIDA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ II |
2019-2020-Önlisans | Gıdaların Pazarlanması |
2019-2020-Önlisans | Gıda Üretim Teknolojileri I |
2019-2020-Önlisans | Tarımsal Ürünler Muhafazası |
2019-2020-Önlisans | İşletme Yönetimi I |
2019-2020-Önlisans | Tahıl ve Ürünleri Analizleri |
2019-2020-Önlisans | Kültürel Bilinç ve Sosyal Sorumluluk |
2019-2020-Önlisans | Yeni Ürün Geliştirme |
2019-2020-Önlisans | İŞLETME YÖNETİMİ I |
2019-2020-Önlisans | ÖZEL GIDA ÜRÜNLERİ |
2020-2021-Önlisans | Yeni Ürün Geliştirme |
2020-2021-Önlisans | Yöresel ve Fonksiyonel Gıdalar Teknolojisi |
2020-2021-Önlisans | Gıda Kimyası |
2020-2021-Önlisans | Gıda Üretim Teknolojileri II |
2020-2021-Önlisans | İşletme Yönetimi I |
2020-2021-Önlisans | Özel Gıda Ürünleri |
2021-2022-Önlisans | Kültürel Bilinç ve Sosyal Sorumluluk |
2021-2022-Önlisans | Yeni Ürün Geliştirme |
2021-2022-Önlisans | İşletme Yönetimi I |
2021-2022-Önlisans | Gıdaların Pazarlanması |
2021-2022-Önlisans | Tahıl ve Ürünleri Analizleri |
2021-2022-Önlisans | Gıda Üretim Teknolojileri I |
2021-2022-Lisans | Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri |
2021-2022-Lisans | Gıda Mevzuatı |
2021-2022-Lisans | Gıda Bilimi ve Teknolojisi |
2022-2023-Önlisans | İşletme Yönetimi I |
2022-2023-Önlisans | Yöresel ve Fonksiyonel Gıdalar |
2022-2023-Önlisans | Özel Gıda Ürünleri |
2022-2023-Önlisans | Gıda Üretim Teknolojileri II |
2022-2023-Önlisans | Gıda Üretim Teknolojileri I |
2022-2023-Önlisans | Tahıl ve Ürünleri Analizleri |
2022-2023-Lisans | Gıda ve Personel Hijyeni |
2022-2023-Lisans | Gıda Mevzuatı |
2022-2023-Lisans | Gıda Bilimi ve Teknolojisi |
2023-2024-Önlisans | Yöresel ve Fonksiyonel Gıdalar |
2023-2024-Önlisans | Özel Gıda Ürünleri |
2023-2024-Önlisans | Tahıl ve Ürünleri Analizleri |
2023-2024-Önlisans | Gıda Üretim Teknolojileri I |
2023-2024-Önlisans | Gıda Üretim Teknolojileri II |
2023-2024-Lisans | Gıda Bilimi ve Teknolojisi |
2023-2024-Yüksek Lisans | Besin Seçimi ve Tüketici Algısı |
Mühendislik Temel Alanı | Gıda Bilimleri ve Mühendisliği | Tahıl Teknolojisi Fonksiyonel Gıdalar Gıda Teknolojileri |
Hakemli , Göncü Ali , The effect of using sour cherry (Prunus cerasus L.) puree in tarhana formulations on nutritional value and functional properties of tarhana,4,2024 |
Hakemli , Göncü Ali, Kuzumoğlu Yasemin, Çelik İlyas, Yıldırım Vardin Aslı , QUALITY PROPERTIES OF GLUTEN-FREE BOZA PRODUCED WITH BUCKWHEAT (Fagopyrum esculentum) AND TEFF (Eragrostis tef) FLOUR,3,2024 |
Hakemli , Ermiş Beyza Hilal, Göncü Ali, Yıldırım Vardin Aslı, Keser Burcu, Karaman Ayşe Demet , Investigation of acrylamide hazard in cocoa cakes in terms of food safety,10,2023 |
Hakemli , Göncü Ali, Kuzumoğlu Yasemin, Yıldırım Vardin Aslı, Çelik İlyas, Karaman Ayşe Demet , Evaluation of Physicochemical and Sensorial Properties of Gluten-Free Boza Formulated with Chia and Quinoa Flours,6,2023 |
Hakemli , Göncü Ali, Kuzumoğlu Yasemin, Çelik İlyas , Production of pestil from commercially available pomegranate, black mulberry, raspberry and blackcurrant juices and determination of some quality characteristics,9,2022 |
Hakemli , Çelik İlyas, Göncü Ali , EFFECTS OF HIBISCUS (Hibiscus sabdariffa L.) AND POPPY (Papaver rhoeas L.) EXTRACTS ON DOUGH AND BREAD PROPERTIES THE USAGE OF HIBISCUS AND POPPY IN BREAD,9,2021 |
Hakemli , Göncü Ali,Çelik İlyas , Investigation of some properties of gluten-free tarhanas produced by red, green and yellow lentil whole flour,12,2020 |
Hakemli , Göncü Ali,Hayta Mehmet , Rye and oat flour enriched baked wheat chips: bioactive and textural properties,4,2018 |
Hakemsiz , Şeker İbrahim Tuğkan,Göncü Ali , Benim Sadık Yarim Kara Topraktır,2,2010 |
Hakemsiz , Göncü Ali , İç Anadolu Bölgesi Un Sektörü Ve Geleceği,12,2011 |
Hakemsiz , Göncü Ali , Ekmeğimizin Çivisi Çıkmasın,9,2015 |
Hakemli , Göncü Ali,Özkal Sami Gökhan , Applications of Active Packaging in Breads,10,2017 |
Hakemli , Koyun Songül, Göncü Ali, Albayrak Sevil , Geleneksel Gıda Olarak Kişniş Tıbbi Yararları ve Biyoaktiviteleri,11,2012 |
Uluslararası , Tam Metin Bildiri , Gürel Simge,Yıldırım Vardin Aslı,Göncü Ali,International Sustainability in Life Congress (SUIC), |
Uluslararası , Özet Bildiri , Yıldırım Vardin Aslı,Göncü Ali,Karaman Ayşe Demet,2024 TABADER AKADEMİ KONGRESİ (TAC), |
Uluslararası , Özet Bildiri , Göncü Ali,Yıldırım Vardin Aslı,Karaman Ayşe Demet,2024 TABADER AKADEMİ KONGRESİ (TAC), |
Uluslararası , Özet Bildiri , Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Çakıcı Cansu, Karaman Ayşe Demet,6. ULUSLARARASI TARIM ÇEVRE VE SAĞLIK KONGRESİ,2023-10-30T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Özet Bildiri , Karaman Ayşe Demet, Yıldırım Vardin Aslı, Günay Nurhan, Göncü Ali,6. ULUSLARARASI TARIM ÇEVRE VE SAĞLIK KONGRESİ,2023-10-30T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Özet Bildiri , Çakıcı Cansu, Göncü Ali, Yıldırım Vardin Aslı, Karaman Ayşe Demet,6. ULUSLARARASI TARIM ÇEVRE VE SAĞLIK KONGRESİ,2023-10-30T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Özet Bildiri , Çakıcı Cansu, Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Karaman Ayşe Demet,7th International ISEKI-Food Conference,2023-07-07T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Özet Bildiri , Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Karaman Ayşe Demet,7th International ISEKI-Food Conference,2023-07-07T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Özet Bildiri , Sarı Şule, Göncü Ali, Öğüt Serdal,5th International Young Researchers Student Congress,2023-07-01T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Özet Bildiri , Çoşkun Melisa, Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Karaman Ayşe Demet,5th International Young Researchers Student Congress,2023-07-01T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Özet Bildiri , Günay Meryem Damla, Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Karaman Ayşe Demet,5th International Young Researchers Student Congress,2023-07-01T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Özet Bildiri , Yıldız Aleyna Adar, Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Karaman Ayşe Demet,5th International Young Researchers Student Congress,2023-07-01T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Özet Bildiri , Çakıcı Cansu, Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Karaman Ayşe Demet,4rd International Young Researchers Student Congress,2022-10-22T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Özet Bildiri , Gedik Sude, Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Karaman Ayşe Demet,4rd International Young Researchers Student Congress,2022-10-22T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Özet Bildiri , Çağımnı İnancan, Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Karaman Ayşe Demet,4rd International Young Researchers Student Congress,2022-10-22T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Ulusal , Tam Metin Bildiri , Seyrekoğlu Fadime,Sağdıç Osman,Göncü Ali,III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU,2012-05-10T00:00:00+03:00 |
Uluslararası , Özet Bildiri , Sarı Hafize Ayla, Özuğur Ali Kemali, Göncü Ali,1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi,2017-06-29T00:00:00+03:00 |
Ulusal , Tam Metin Bildiri , Davulcu Tümer Bedriye, Göncü Ali, Tümer Emre,Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu,2012-11-15T00:00:00+02:00 |
Uluslararası , Tam Metin Bildiri , Göncü Ali, Seyrekoğlu Fadime, Hayta Mehmet,1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu,2010-04-15T00:00:00+03:00 |
Uluslararası , Özet Bildiri , Pozan Kübra, Çelik İlyas, Göncü Ali,Global Conference on Engineering Research (GLOBCER’21) 02-05 June 2021,2021-06-15T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Özet Bildiri , Kuzumoğlu Yasemin, Göncü Ali,4th International Congress on Agriculture, Environment and Health,2021-05-22T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Özet Bildiri , Kuzumoğlu Yasemin, Göncü Ali, Çelik İlyas,4th International Congress on Agriculture, Environment and Health,2021-05-22T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Özet Bildiri , Göncü Ali,the 10th International Scientific Research Congress - Science and Engineering- (UBAK),2021-04-12T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Ulusal , Tam Metin Bildiri , Kuba Bengü, Göncü Ali,11. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ,2021-03-11T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Özet Bildiri , Özuğur Ali Kemali,Sarı Hafize Ayla,Göncü Ali,1. Internationel Agricultural Science Congress,2018-05-13T00:00:00+03:00 |
Uluslararası , Özet Bildiri , Sarı Hafize Ayla,Göncü Ali,Özuğur Ali Kemali,1. Internationel Agricultural Science Congress,2018-05-13T00:00:00+03:00 |
Uluslararası , Özet Bildiri , Özgirgin Senem,Göncü Ali,Sarı Özgür,IVSS 2018 INTERNATIONAL VOCATIONAL SCIENCE SYMPOSIUM,2018-06-06T00:00:00+03:00 |
Uluslararası , Özet Bildiri , Göncü Ali,Özgirgin Senem,Sarı Özgür,IVSS 2018 INTERNATIONAL VOCATIONAL SCIENCE SYMPOSIUM,2018-06-06T00:00:00+03:00 |
Uluslararası , Özet Bildiri , Sarı Özgür,Özgirgin Senem,Göncü Ali,IVSS 2018 INTERNATIONAL VOCATIONAL SCIENCE SYMPOSIUM,2018-06-06T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Özet Bildiri , Göncü Ali,Özuğur Ali Kemali,Sarı Hafize Ayla,I.International Agricultural Science Congress,2018-05-09T00:00:00+03:00 |
Uluslararası , Tam Metin Bildiri , Göncü Ali,Sarı Hafize Ayla,Özuğur Ali Kemali,Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi,2018-10-28T00:00:00+03:00 |
Uluslararası , Özet Bildiri , Göncü Ali,Sarı Hafize Ayla,Özuğur Ali Kemali,I. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi,2017-06-29T00:00:00+03:00 |
Uluslararası , Özet Bildiri , Çelik İlyas,Göncü Ali,8th International Euro-aliment Symposium,2017-09-07T00:00:00+03:00 |
Uluslararası , Özet Bildiri , Çelik İlyas,Göncü Ali,8th International Euro-aliment Symposium,2017-09-07T00:00:00+03:00 |
Uluslararası , Özet Bildiri , Urgancı Ünkan,Göncü Ali,Işık Fatma,Çelik İlyas,The 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants,2017-05-12T00:00:00+03:00 |
Uluslararası , Özet Bildiri , Urgancı Ünkan,Göncü Ali,Işık Fatma,Çelik İlyas,The 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants,2017-05-12T00:00:00+03:00 |
Uluslararası , Özet Bildiri , Göncü Ali,Urgancı Ünkan,Çelik İlyas,Işık Fatma,The 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants,2017-05-12T00:00:00+03:00 |
Uluslararası , Özet Bildiri , Göncü Ali,Urgancı Ünkan,Çelik İlyas,Işık Fatma,The 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants,2017-05-12T00:00:00+03:00 |
Uluslararası , Özet Bildiri , Sarı Hafize Ayla,Göncü Ali,Özuğur Ali Kemali,TABKON 2017,2017-06-22T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Özet Bildiri , Özuğur Ali Kemali,Sarı Hafize Ayla,Göncü Ali,TABKON 2017 1. uluslararası tıbbi ve aromatik bitkiler kongresi,2017-06-22T00:00:00+03:00 Erişim Linki |
Uluslararası , Poster , Göncü Ali,Aslan Hakiye,Özuğur Gamze,Uçar Burçak,Hayta Mehmet,The International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry, |
Ulusal , Özet Bildiri , Göncü Ali, Koyun Songül,4. Gıda Güvenliği Kongresi,2013-05-15T00:00:00+03:00 |
Ulusal , Özet Bildiri , Ali Göncü, Emre Tümer, Bedriye Davulcu Tümer,Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, |
Ulusal , Özet Bildiri , Ali Göncü, Nazife Kaçmaz,11. Türkiye Gıda Kongresi, |
Ulusal , Özet Bildiri , Sekan Demirtaş, Songül Albayrak, Ali Göncü,Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu, |
Ulusal , Özet Bildiri , Songül Albayrak, Ali Göncü, Serkan Demirtaş,Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu, |
Ulusal , Özet Bildiri , Ali Göncü, Serkan Demirtaş, Songül Albayrak,Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu, |
Ulusal , Tam Metin Bildiri , Songül Albayrak, Ali Göncü, Sevil Albayrak,III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, |
Ulusal , Tam Metin Bildiri , Fadime Tokatlı, Osman Sağdıç, Ali Göncü,III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, |
Ulusal , Tam Metin Bildiri , Ali Göncü, Songül Albayrak,III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, |
Uluslararası , Poster , Ali Göncü, Mehmet Hayta,TGDF Gıda Kongresi, |
Uluslararası , Tam Metin Bildiri , Ali Göncü, Hakiye Etgü, Gamze Özuğur, Burçak Uçar, Mehmet Hayta,The International Food Congress "Novel Approaches in Food Industry", |
Uluslararası , Tam Metin Bildiri , Ali Göncü, Fadime Tokatlı, Mehmet Hayta,Traditional Foods, From Adriatic to Caucasus, |
Uluslararası , Poster , Göncü Ali,Kanmış Yeliz,Şenyer Zehra Kübra,Batlıcancı Tuğçe Melisa,4th International Vocational Schools Symposiıum “The Role of Vocaional Schools in Regional Development, |
Uluslararası , Poster , Göncü Ali,Karameşe Serap,Yılmaz Büşra,Çelebi Betül,4th International Vocational Schools Symposiıum “The Role of Vocaional Schools in Regional Development, |
Uluslararası , Poster , Göncü Ali,Onur Uluğ,Yiğit Mustafa,4th International Vocational Schools Symposiıum “The Role of Vocaional Schools in Regional Development, |
Uluslararası , Poster , Göncü Ali,Sibel Sevgili,Elvin Yoldaş,4th International Vocational Schools Symposiıum “The Role of Vocaional Schools in Regional Development”, |
Ulusal , Poster , Çağlar Tutkun,Göncü Ali,IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi, |
Futuristic Trends in Agriculture Engineering & Food Sciences , Bilimsel Kitap , Bölüm(Ler),,,,2024,978-93-5747-830-4 |
Bitkisel Ürünlerin Gıdalarda Kullanımı , Bilimsel Kitap , Bölüm(Ler),,,,2023,978-2-38236-636-3 |
MÜHENDİSLİK ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER - III , Bilimsel Kitap , Bölüm(Ler),,,,2021,9978-625-8075-38-0 |
Global Journal of Food Science and Clinical Nutrition , Dergi , Yrd. Editör,2020 |