PDF

Dr. Öğr. Üyesi
ALİ GÖNCÜ

Çine Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme Bölümü
Gıda Teknolojisi Pr.


2003-2007 Lisans Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Gıda Mühendisliği Pr.
2004-2011 Lisans Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü İşletme Pr. (Açıköğretim)
2008-2011 Yüksek Lisans Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
2016-2020 Doktora Pamukkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği (Dr)
İngilizce 2017  YÖKDİL 77.5
2011-2015 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ Ordu Üniversitesi Ordu Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Pr.
2016-2022 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ Adnan Menderes Üniversitesi Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Pr.
2022- DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Pr.
2014-2015 Bölüm Başkanı Ordu Üniversitesi

2011-2012-Önlisans Gıda Kimyası
2011-2012-Önlisans Gıda Endüstri Makinaları
2011-2012-Önlisans Meyve ve Sebze Teknolojisi II
2011-2012-Önlisans Araştırma Yöntem ve Teknikleri (Proje)
2011-2012-Önlisans Et ve Ürünleri Teknolojisi II
2012-2013-Önlisans Gıda Endüstri Makinaları
2012-2013-Önlisans Araştırma Yöntem ve Teknikleri (Proje)
2012-2013-Önlisans Et ve Ürünleri Teknolojisi II
2012-2013-Önlisans Kalite Güvencesi ve Standartları
2012-2013-Önlisans Gıda Kimyası
2012-2013-Önlisans Gıda Pazarlama
2012-2013-Önlisans Gıda Muhafaza Yöntemleri
2012-2013-Önlisans Gıda Ambalajlama
2012-2013-Önlisans Bitkisel Yağ Teknolojisi
2012-2013-Önlisans Et ve Ürünleri Teknolojisi I
2012-2013-Önlisans Meyve ve Sebze Teknolojisi I
2012-2013-Önlisans Gıda Katkı Maddeleri
2013-2014-Önlisans Gıda Katkı Maddeleri
2013-2014-Önlisans İletişim
2013-2014-Önlisans Et ve Ürünleri Teknolojisi I
2013-2014-Önlisans Özel Gıdalar Teknolojisi
2013-2014-Önlisans Bitkisel Yağ Teknolojisi
2013-2014-Önlisans Gıda Muhafaza Yöntemleri
2013-2014-Önlisans Tahıl Teknolojisi II
2013-2014-Önlisans Gıda Ambalajlama
2013-2014-Önlisans Gıda Pazarlama
2013-2014-Önlisans Kalite Güvencesi ve Standartları
2013-2014-Önlisans Gıda Kimyası
2013-2014-Önlisans Gıda Endüstri Makinaları
2013-2014-Önlisans Araştırma Yöntem ve Teknikleri (Proje)
2013-2014-Önlisans Et ve Ürünleri Teknolojisi II
2014-2015-Önlisans GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ
2014-2015-Önlisans GIDA PAZARLAMA
2014-2015-Önlisans ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ (PROJE)
2014-2015-Önlisans TAHIL TEKNOLOJİSİ II
2014-2015-Önlisans GIDA KİMYASI
2014-2015-Önlisans GIDA ENDÜSTRİ MAKİNALARI
2014-2015-Önlisans BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ
2014-2015-Önlisans TAHIL TEKNOLOJİSİ I
2014-2015-Önlisans MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ I
2014-2015-Önlisans Gıdalarda Temel İşlemler I
2014-2015-Önlisans ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
2014-2015-Önlisans GIDA KATKI MADDELERİ
2014-2015-Önlisans Gıda Ambalajlama ve Depolama
2015-2016-Önlisans Özel Gıda Ürünleri
2015-2016-Önlisans İşletme Yönetimi I
2015-2016-Önlisans BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ
2015-2016-Önlisans TAHIL TEKNOLOJİSİ I
2015-2016-Önlisans ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
2015-2016-Önlisans GIDA KATKI MADDELERİ
2015-2016-Önlisans Gıda Ambalajlama ve Depolama
2016-2017-Önlisans Yeni Ürün Geliştirme
2016-2017-Önlisans İşletme Yönetimi I
2016-2017-Önlisans Özel Gıda Ürünleri
2016-2017-Önlisans İşletme Yönetimi I
2016-2017-Önlisans Tarımsal Ürünler Muhafazası
2017-2018-Önlisans Tarımsal Ürünler Muhafazası
2017-2018-Önlisans Yeni Ürün Geliştirme
2017-2018-Önlisans Gıda Üretim Teknolojisi II
2017-2018-Önlisans Gıda Üretim Teknolojisi I
2017-2018-Önlisans Yöresel ve Fonksiyonel Gıdalar Teknolojisi
2017-2018-Önlisans Gıdaların Pazarlanması
2017-2018-Önlisans İşletme Yönetimi I
2017-2018-Önlisans Özel Gıda Ürünleri
2017-2018-Önlisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri
2018-2019-Önlisans Tarımsal Ürünler Muhafazası
2018-2019-Önlisans Gıda Üretim Teknolojileri I
2018-2019-Önlisans GIDALARIN PAZARLANMASI
2018-2019-Önlisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri
2018-2019-Önlisans YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME
2018-2019-Önlisans GIDA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ II
2018-2019-Önlisans YÖRESEL VE FONKSİYONEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
2018-2019-Önlisans ÖZEL GIDA ÜRÜNLERİ
2018-2019-Önlisans İşletme Yönetimi I
2018-2019-Önlisans Kültürel Bilinç ve Sosyal Sorumluluk
2019-2020-Önlisans Gıda Üretim Teknolojileri I
2019-2020-Önlisans Tarımsal Ürünler Muhafazası
2019-2020-Önlisans İşletme Yönetimi I
2019-2020-Önlisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri
2019-2020-Önlisans Kültürel Bilinç ve Sosyal Sorumluluk
2019-2020-Önlisans Yeni Ürün Geliştirme
2019-2020-Önlisans İŞLETME YÖNETİMİ I
2019-2020-Önlisans ÖZEL GIDA ÜRÜNLERİ
2019-2020-Önlisans YÖRESEL VE FONKSİYONEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
2019-2020-Önlisans KÜLTÜREL BİLİNÇ VE SOSYAL SORUMLULUK
2019-2020-Önlisans YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME
2019-2020-Önlisans GIDA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ II
2019-2020-Önlisans Gıdaların Pazarlanması
2020-2021-Önlisans Yeni Ürün Geliştirme
2020-2021-Önlisans Yöresel ve Fonksiyonel Gıdalar Teknolojisi
2020-2021-Önlisans Gıda Kimyası
2020-2021-Önlisans Gıda Üretim Teknolojileri II
2020-2021-Önlisans İşletme Yönetimi I
2020-2021-Önlisans Özel Gıda Ürünleri
2021-2022-Önlisans Kültürel Bilinç ve Sosyal Sorumluluk
2021-2022-Önlisans Yeni Ürün Geliştirme
2021-2022-Önlisans İşletme Yönetimi I
2021-2022-Önlisans Gıdaların Pazarlanması
2021-2022-Önlisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri
2021-2022-Önlisans Gıda Üretim Teknolojileri I
2021-2022-Lisans Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
2021-2022-Lisans Gıda Mevzuatı
2021-2022-Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisi
2022-2023-Önlisans İşletme Yönetimi I
2022-2023-Önlisans Yöresel ve Fonksiyonel Gıdalar
2022-2023-Önlisans Özel Gıda Ürünleri
2022-2023-Önlisans Gıda Üretim Teknolojileri II
2022-2023-Önlisans Gıda Üretim Teknolojileri I
2022-2023-Önlisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri
2022-2023-Lisans Gıda ve Personel Hijyeni
2022-2023-Lisans Gıda Mevzuatı
2022-2023-Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisi
Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Tahıl Teknolojisi Gıda Bilimi Gıda Teknolojileri
Hakemli , GÖNCÜ ALİ, KUZUMOĞLU Yasemin, YILDIRIM VARDİN ASLI, ÇELİK İLYAS, KARAMAN AYŞE DEMET , Evaluation of Physicochemical and Sensorial Properties of Gluten-Free Boza Formulated with Chia and Quinoa Flours,6,2023
Hakemli , GÖNCÜ ALİ, KUZUMOĞLU Yasemin, ÇELİK İLYAS , Ticari olarak satılan nar, karadut, ahududu ve frenk üzümü meyve sularından pestil üretilmesi ve bazı kalite özelliklerinin belirlenmesi,9,2022
Hakemli , ÇELİK İLYAS, GÖNCÜ ALİ , EFFECTS OF HIBISCUS (Hibiscus sabdariffa L.) AND POPPY (Papaver rhoeas L.) EXTRACTS ON DOUGH AND BREAD PROPERTIES THE USAGE OF HIBISCUS AND POPPY IN BREAD,9,2021
Hakemli , GÖNCÜ ALİ,ÇELİK İLYAS , Investigation of some properties of gluten-free tarhanas produced by red, green and yellow lentil whole flour,12,2020
Hakemli , GÖNCÜ ALİ,HAYTA MEHMET , Rye and oat flour enriched baked wheat chips: bioactive and textural properties,4,2018
Hakemsiz , ŞEKER İBRAHİM TUĞKAN,GÖNCÜ ALİ , Benim Sadık Yarim Kara Topraktır,2,2010
Hakemsiz , GÖNCÜ ALİ , İç Anadolu Bölgesi Un Sektörü Ve Geleceği,12,2011
Hakemsiz , GÖNCÜ ALİ , Ekmeğimizin Çivisi Çıkmasın,9,2015
Hakemli , GÖNCÜ ALİ,ÖZKAL SAMİ GÖKHAN , Applications of Active Packaging in Breads,10,2017
Hakemli , KOYUN SONGÜL, GÖNCÜ ALİ, ALBAYRAK SEVİL , Geleneksel Gıda Olarak Kişniş Tıbbi Yararları ve Biyoaktiviteleri,11,2012
Uluslararası , Özet bildiri , ÇAKICI CANSU, YILDIRIM VARDİN ASLI, GÖNCÜ ALİ, KARAMAN AYŞE DEMET,7th International ISEKI-Food Conference,07.07.2023 Erişim Linki
Uluslararası , Özet bildiri , YILDIRIM VARDİN ASLI, GÖNCÜ ALİ, KARAMAN AYŞE DEMET,7th International ISEKI-Food Conference,07.07.2023 Erişim Linki
Uluslararası , Özet bildiri , SARI ŞULE, GÖNCÜ ALİ, ÖĞÜT SERDAL,5th International Young Researchers Student Congress,01.07.2023 Erişim Linki
Uluslararası , Özet bildiri , ÇOŞKUN MELİSA, YILDIRIM VARDİN ASLI, GÖNCÜ ALİ, KARAMAN AYŞE DEMET,5th International Young Researchers Student Congress,01.07.2023 Erişim Linki
Uluslararası , Özet bildiri , GÜNAY Meryem Damla, YILDIRIM VARDİN ASLI, GÖNCÜ ALİ, KARAMAN AYŞE DEMET,5th International Young Researchers Student Congress,01.07.2023 Erişim Linki
Uluslararası , Özet bildiri , Yıldız Aleyna Adar, YILDIRIM VARDİN ASLI, GÖNCÜ ALİ, KARAMAN AYŞE DEMET,5th International Young Researchers Student Congress,01.07.2023 Erişim Linki
Uluslararası , Özet bildiri , ÇAKICI CANSU, YILDIRIM VARDİN ASLI, GÖNCÜ ALİ, KARAMAN AYŞE DEMET,4rd International Young Researchers Student Congress,22.10.2022 Erişim Linki
Uluslararası , Özet bildiri , GEDİK SUDE, YILDIRIM VARDİN ASLI, GÖNCÜ ALİ, KARAMAN AYŞE DEMET,4rd International Young Researchers Student Congress,22.10.2022 Erişim Linki
Uluslararası , Özet bildiri , ÇAĞIMNI İnancan, YILDIRIM VARDİN ASLI, GÖNCÜ ALİ, KARAMAN AYŞE DEMET,4rd International Young Researchers Student Congress,22.10.2022 Erişim Linki
Uluslararası , Özet bildiri , POZAN KÜBRA, ÇELİK İLYAS, GÖNCÜ ALİ,Global Conference on Engineering Research (GLOBCER’21) 02-05 June 2021,15.06.2021 Erişim Linki
Uluslararası , Özet bildiri , KUZUMOĞLU YASEMİN, GÖNCÜ ALİ,4th International Congress on Agriculture, Environment and Health,22.05.2021 Erişim Linki
Uluslararası , Özet bildiri , KUZUMOĞLU YASEMİN, GÖNCÜ ALİ, ÇELİK İLYAS,4th International Congress on Agriculture, Environment and Health,22.05.2021 Erişim Linki
Uluslararası , Özet bildiri , GÖNCÜ ALİ,the 10th International Scientific Research Congress - Science and Engineering- (UBAK),12.04.2021 Erişim Linki
Ulusal , Tam metin bildiri , KUBA BENGÜ, GÖNCÜ ALİ,11. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ,11.03.2021 Erişim Linki
Uluslararası , Özet bildiri , ÖZUĞUR ALİ KEMALİ,SARI HAFİZE AYLA,GÖNCÜ ALİ,1. Internationel Agricultural Science Congress,13.05.2018
Uluslararası , Özet bildiri , SARI HAFİZE AYLA,GÖNCÜ ALİ,ÖZUĞUR ALİ KEMALİ,1. Internationel Agricultural Science Congress,13.05.2018
Uluslararası , Özet bildiri , ÖZGİRGİN SENEM,GÖNCÜ ALİ,SARI ÖZGÜR,IVSS 2018 INTERNATIONAL VOCATIONAL SCIENCE SYMPOSIUM,06.06.2018
Uluslararası , Özet bildiri , GÖNCÜ ALİ,ÖZGİRGİN SENEM,SARI ÖZGÜR,IVSS 2018 INTERNATIONAL VOCATIONAL SCIENCE SYMPOSIUM,06.06.2018
Uluslararası , Özet bildiri , SARI ÖZGÜR,ÖZGİRGİN SENEM,GÖNCÜ ALİ,IVSS 2018 INTERNATIONAL VOCATIONAL SCIENCE SYMPOSIUM,06.06.2018 Erişim Linki
Uluslararası , Özet bildiri , GÖNCÜ ALİ,ÖZUĞUR ALİ KEMALİ,SARI HAFİZE AYLA,I.International Agricultural Science Congress,09.05.2018
Uluslararası , Tam metin bildiri , GÖNCÜ ALİ,SARI HAFİZE AYLA,ÖZUĞUR ALİ KEMALİ,Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi,28.10.2018
Uluslararası , Özet bildiri , GÖNCÜ ALİ,SARI HAFİZE AYLA,ÖZUĞUR ALİ KEMALİ,I. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi,29.06.2017
Uluslararası , Özet bildiri , ÇELİK İLYAS,GÖNCÜ ALİ,8th International Euro-aliment Symposium,07.09.2017
Uluslararası , Özet bildiri , ÇELİK İLYAS,GÖNCÜ ALİ,8th International Euro-aliment Symposium,07.09.2017
Uluslararası , Özet bildiri , URGANCI ÜNKAN,GÖNCÜ ALİ,IŞIK FATMA,ÇELİK İLYAS,The 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants,12.05.2017
Uluslararası , Özet bildiri , URGANCI ÜNKAN,GÖNCÜ ALİ,IŞIK FATMA,ÇELİK İLYAS,The 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants,12.05.2017
Uluslararası , Özet bildiri , GÖNCÜ ALİ,URGANCI ÜNKAN,ÇELİK İLYAS,IŞIK FATMA,The 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants,12.05.2017
Uluslararası , Özet bildiri , GÖNCÜ ALİ,URGANCI ÜNKAN,ÇELİK İLYAS,IŞIK FATMA,The 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants,12.05.2017
Uluslararası , Özet bildiri , SARI HAFİZE AYLA,GÖNCÜ ALİ,ÖZUĞUR ALİ KEMALİ,TABKON 2017,22.06.2017 Erişim Linki
Uluslararası , Özet bildiri , ÖZUĞUR ALİ KEMALİ,SARI HAFİZE AYLA,GÖNCÜ ALİ,TABKON 2017 1. uluslararası tıbbi ve aromatik bitkiler kongresi,22.06.2017 Erişim Linki
Ulusal , Özet bildiri , SONGÜL KOYUN, ALİ GÖNCÜ,4. Gıda Güvenliği Kongresi,
Ulusal , Özet bildiri , ALİ GÖNCÜ, EMRE TÜMER, BEDRİYE DAVULCU TÜMER,Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu,
Ulusal , Özet bildiri , ALİ GÖNCÜ, NAZİFE KAÇMAZ,11. Türkiye Gıda Kongresi,
Ulusal , Özet bildiri , SEKAN DEMİRTAŞ, SONGÜL ALBAYRAK, ALİ GÖNCÜ,Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu,
Ulusal , Özet bildiri , SONGÜL ALBAYRAK, ALİ GÖNCÜ, SERKAN DEMİRTAŞ,Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu,
Ulusal , Özet bildiri , ALİ GÖNCÜ, SERKAN DEMİRTAŞ, SONGÜL ALBAYRAK,Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu,
Ulusal , Tam metin bildiri , SONGÜL ALBAYRAK, ALİ GÖNCÜ, SEVİL ALBAYRAK,III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu,
Ulusal , Tam metin bildiri , FADİME TOKATLI, OSMAN SAĞDIÇ, ALİ GÖNCÜ,III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu,
Ulusal , Tam metin bildiri , ALİ GÖNCÜ, SONGÜL ALBAYRAK,III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu,
Uluslararası , Poster , ALİ GÖNCÜ, MEHMET HAYTA,TGDF Gıda Kongresi,
Uluslararası , Tam metin bildiri , ALİ GÖNCÜ, HAKİYE ETGÜ, GAMZE ÖZUĞUR, BURÇAK UÇAR, MEHMET HAYTA,The International Food Congress "Novel Approaches in Food Industry",
Uluslararası , Tam metin bildiri , ALİ GÖNCÜ, FADİME TOKATLI, MEHMET HAYTA,Traditional Foods, From Adriatic to Caucasus,
Uluslararası , Poster , GÖNCÜ ALİ,KANMIŞ YELİZ,ŞENYER ZEHRA KÜBRA,BATLICANCI TUĞÇE MELİSA,4th International Vocational Schools Symposiıum “The Role of Vocaional Schools in Regional Development,
Uluslararası , Poster , GÖNCÜ ALİ,KARAMEŞE SERAP,YILMAZ BÜŞRA,ÇELEBİ BETÜL,4th International Vocational Schools Symposiıum “The Role of Vocaional Schools in Regional Development,
Uluslararası , Poster , GÖNCÜ ALİ,ONUR ULUĞ,YİĞİT MUSTAFA,4th International Vocational Schools Symposiıum “The Role of Vocaional Schools in Regional Development,
Uluslararası , Poster , GÖNCÜ ALİ,SİBEL SEVGİLİ,ELVİN YOLDAŞ,4th International Vocational Schools Symposiıum “The Role of Vocaional Schools in Regional Development”,
Ulusal , Poster , ÇAĞLAR TUTKUN,GÖNCÜ ALİ,IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi,
MÜHENDİSLİK ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER - III , Bilimsel Kitap , Bölüm(ler),TAHIL TEKNOLOJİSİNDE ULTRASES UYGULAMALARI,GÖNCÜ ALİ, ÖZKAL SAMİ GÖKHAN,Doç. Dr. Selahattin Bardak Dr. Öğretim Üyesi Nesli Aydın Dr. Öğretim Üyesi Yalçın Boztoprak,2021,9978-625-8075-38-0 Erişim Linki
Global Journal of Food Science and Clinical Nutrition , Dergi , Yrd. Editör,2020
Bu sitedeki veriler YÖKSİS veritabanından alınmaktadır ve her gün 01.00 de güncellenmektedir
AKBİS © ADÜ BİDB - Web Tasarım Grubu 2016