PDF

Dr. Öğr. Üyesi
Ali Göncü

Çine Meslek Yüksekokulu
Gıda İşleme Bölümü
Gıda Teknolojisi Pr.


2003-2007 Lisans Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Gıda Mühendisliği Pr.
2004-2011 Lisans Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümü İşletme Pr. (Açıköğretim)
2008-2011 Yüksek Lisans Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği (Yl) (Tezli)
2016-2020 Doktora Pamukkale Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Gıda Mühendisliği (Dr)
2022-2024 Önlisans Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Ortaca Meslek Yüksekokulu Seyahat-turizm Ve Eğlence Hizmetleri Bölümü Turist Rehberliği Pr. (Uzaktan Öğretim)
İngilizce 2017  YÖKDİL 77.5
2011-2015 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ Ordu Üniversitesi Ordu Üniversitesi Ulubey Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Pr.
2016-2022 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ Adnan Menderes Üniversitesi Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Pr.
2022- DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Çine Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü Gıda Teknolojisi Pr.
2014-2015 Bölüm Başkanı Ordu Üniversitesi

2018- Laboratuvar Sorumlusu Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

2023- Engelli Birim Sorumlusu Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

2023- Erasmus Koordinatörü Aydın Adnan Menderes Üniversitesi

2024
Tamamlandı
TezMerkezi
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Fen Bilimleri Enstitüsü
Gıda Mühendisliği Ana Bilim Dalı
Doktora -  Aslı Y.
Mikrodalga destekli pişirme işleminin farklı formülasyonlarla üretilen glutensiz bisküvilerde maillard reaksiyon ürünleri oluşumu üzerine etkileri
2011-2012-Önlisans Meyve ve Sebze Teknolojisi II
2011-2012-Önlisans Araştırma Yöntem ve Teknikleri (Proje)
2011-2012-Önlisans Gıda Kimyası
2011-2012-Önlisans Gıda Endüstri Makinaları
2011-2012-Önlisans Et ve Ürünleri Teknolojisi II
2012-2013-Önlisans Et ve Ürünleri Teknolojisi II
2012-2013-Önlisans Gıda Endüstri Makinaları
2012-2013-Önlisans Araştırma Yöntem ve Teknikleri (Proje)
2012-2013-Önlisans Et ve Ürünleri Teknolojisi I
2012-2013-Önlisans Meyve ve Sebze Teknolojisi I
2012-2013-Önlisans Gıda Katkı Maddeleri
2012-2013-Önlisans Kalite Güvencesi ve Standartları
2012-2013-Önlisans Gıda Kimyası
2012-2013-Önlisans Gıda Pazarlama
2012-2013-Önlisans Gıda Muhafaza Yöntemleri
2012-2013-Önlisans Gıda Ambalajlama
2012-2013-Önlisans Bitkisel Yağ Teknolojisi
2013-2014-Önlisans Et ve Ürünleri Teknolojisi I
2013-2014-Önlisans Özel Gıdalar Teknolojisi
2013-2014-Önlisans Bitkisel Yağ Teknolojisi
2013-2014-Önlisans Gıda Muhafaza Yöntemleri
2013-2014-Önlisans Tahıl Teknolojisi II
2013-2014-Önlisans Gıda Ambalajlama
2013-2014-Önlisans Gıda Pazarlama
2013-2014-Önlisans Kalite Güvencesi ve Standartları
2013-2014-Önlisans Gıda Kimyası
2013-2014-Önlisans Gıda Katkı Maddeleri
2013-2014-Önlisans İletişim
2013-2014-Önlisans Araştırma Yöntem ve Teknikleri (Proje)
2013-2014-Önlisans Gıda Endüstri Makinaları
2013-2014-Önlisans Et ve Ürünleri Teknolojisi II
2014-2015-Önlisans GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ
2014-2015-Önlisans GIDA PAZARLAMA
2014-2015-Önlisans ARAŞTIRMA YÖNTEM VE TEKNİKLERİ (PROJE)
2014-2015-Önlisans TAHIL TEKNOLOJİSİ II
2014-2015-Önlisans GIDA KİMYASI
2014-2015-Önlisans GIDA ENDÜSTRİ MAKİNALARI
2014-2015-Önlisans BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ
2014-2015-Önlisans TAHIL TEKNOLOJİSİ I
2014-2015-Önlisans MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ I
2014-2015-Önlisans Gıdalarda Temel İşlemler I
2014-2015-Önlisans ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
2014-2015-Önlisans GIDA KATKI MADDELERİ
2014-2015-Önlisans Gıda Ambalajlama ve Depolama
2015-2016-Önlisans Özel Gıda Ürünleri
2015-2016-Önlisans İşletme Yönetimi I
2015-2016-Önlisans BİTKİSEL YAĞ TEKNOLOJİSİ
2015-2016-Önlisans TAHIL TEKNOLOJİSİ I
2015-2016-Önlisans ÖZEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
2015-2016-Önlisans GIDA KATKI MADDELERİ
2015-2016-Önlisans Gıda Ambalajlama ve Depolama
2016-2017-Önlisans Yeni Ürün Geliştirme
2016-2017-Önlisans İşletme Yönetimi I
2016-2017-Önlisans Özel Gıda Ürünleri
2016-2017-Önlisans İşletme Yönetimi I
2016-2017-Önlisans Tarımsal Ürünler Muhafazası
2017-2018-Önlisans Tarımsal Ürünler Muhafazası
2017-2018-Önlisans Yeni Ürün Geliştirme
2017-2018-Önlisans Gıda Üretim Teknolojisi II
2017-2018-Önlisans Gıda Üretim Teknolojisi I
2017-2018-Önlisans Yöresel ve Fonksiyonel Gıdalar Teknolojisi
2017-2018-Önlisans Gıdaların Pazarlanması
2017-2018-Önlisans İşletme Yönetimi I
2017-2018-Önlisans Özel Gıda Ürünleri
2017-2018-Önlisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri
2018-2019-Önlisans Tarımsal Ürünler Muhafazası
2018-2019-Önlisans Gıda Üretim Teknolojileri I
2018-2019-Önlisans GIDALARIN PAZARLANMASI
2018-2019-Önlisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri
2018-2019-Önlisans YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME
2018-2019-Önlisans GIDA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ II
2018-2019-Önlisans YÖRESEL VE FONKSİYONEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
2018-2019-Önlisans ÖZEL GIDA ÜRÜNLERİ
2018-2019-Önlisans İşletme Yönetimi I
2018-2019-Önlisans Kültürel Bilinç ve Sosyal Sorumluluk
2019-2020-Önlisans YÖRESEL VE FONKSİYONEL GIDALAR TEKNOLOJİSİ
2019-2020-Önlisans KÜLTÜREL BİLİNÇ VE SOSYAL SORUMLULUK
2019-2020-Önlisans YENİ ÜRÜN GELİŞTİRME
2019-2020-Önlisans GIDA ÜRETİM TEKNOLOJİSİ II
2019-2020-Önlisans Gıdaların Pazarlanması
2019-2020-Önlisans Gıda Üretim Teknolojileri I
2019-2020-Önlisans Tarımsal Ürünler Muhafazası
2019-2020-Önlisans İşletme Yönetimi I
2019-2020-Önlisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri
2019-2020-Önlisans Kültürel Bilinç ve Sosyal Sorumluluk
2019-2020-Önlisans Yeni Ürün Geliştirme
2019-2020-Önlisans İŞLETME YÖNETİMİ I
2019-2020-Önlisans ÖZEL GIDA ÜRÜNLERİ
2020-2021-Önlisans Yeni Ürün Geliştirme
2020-2021-Önlisans Yöresel ve Fonksiyonel Gıdalar Teknolojisi
2020-2021-Önlisans Gıda Kimyası
2020-2021-Önlisans Gıda Üretim Teknolojileri II
2020-2021-Önlisans İşletme Yönetimi I
2020-2021-Önlisans Özel Gıda Ürünleri
2021-2022-Önlisans Kültürel Bilinç ve Sosyal Sorumluluk
2021-2022-Önlisans Yeni Ürün Geliştirme
2021-2022-Önlisans İşletme Yönetimi I
2021-2022-Önlisans Gıdaların Pazarlanması
2021-2022-Önlisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri
2021-2022-Önlisans Gıda Üretim Teknolojileri I
2021-2022-Lisans Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
2021-2022-Lisans Gıda Mevzuatı
2021-2022-Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisi
2022-2023-Önlisans İşletme Yönetimi I
2022-2023-Önlisans Yöresel ve Fonksiyonel Gıdalar
2022-2023-Önlisans Özel Gıda Ürünleri
2022-2023-Önlisans Gıda Üretim Teknolojileri II
2022-2023-Önlisans Gıda Üretim Teknolojileri I
2022-2023-Önlisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri
2022-2023-Lisans Gıda ve Personel Hijyeni
2022-2023-Lisans Gıda Mevzuatı
2022-2023-Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisi
2023-2024-Önlisans Yöresel ve Fonksiyonel Gıdalar
2023-2024-Önlisans Özel Gıda Ürünleri
2023-2024-Önlisans Tahıl ve Ürünleri Analizleri
2023-2024-Önlisans Gıda Üretim Teknolojileri I
2023-2024-Önlisans Gıda Üretim Teknolojileri II
2023-2024-Lisans Gıda Bilimi ve Teknolojisi
2023-2024-Yüksek Lisans Besin Seçimi ve Tüketici Algısı
Mühendislik Temel Alanı Gıda Bilimleri ve Mühendisliği Tahıl Teknolojisi Fonksiyonel Gıdalar Gıda Teknolojileri
Hakemli , Göncü Ali , The effect of using sour cherry (Prunus cerasus L.) puree in tarhana formulations on nutritional value and functional properties of tarhana,4,2024
Hakemli , Göncü Ali, Kuzumoğlu Yasemin, Çelik İlyas, Yıldırım Vardin Aslı , QUALITY PROPERTIES OF GLUTEN-FREE BOZA PRODUCED WITH BUCKWHEAT (Fagopyrum esculentum) AND TEFF (Eragrostis tef) FLOUR,3,2024
Hakemli , Ermiş Beyza Hilal, Göncü Ali, Yıldırım Vardin Aslı, Keser Burcu, Karaman Ayşe Demet , Investigation of acrylamide hazard in cocoa cakes in terms of food safety,10,2023
Hakemli , Göncü Ali, Kuzumoğlu Yasemin, Yıldırım Vardin Aslı, Çelik İlyas, Karaman Ayşe Demet , Evaluation of Physicochemical and Sensorial Properties of Gluten-Free Boza Formulated with Chia and Quinoa Flours,6,2023
Hakemli , Göncü Ali, Kuzumoğlu Yasemin, Çelik İlyas , Production of pestil from commercially available pomegranate, black mulberry, raspberry and blackcurrant juices and determination of some quality characteristics,9,2022
Hakemli , Çelik İlyas, Göncü Ali , EFFECTS OF HIBISCUS (Hibiscus sabdariffa L.) AND POPPY (Papaver rhoeas L.) EXTRACTS ON DOUGH AND BREAD PROPERTIES THE USAGE OF HIBISCUS AND POPPY IN BREAD,9,2021
Hakemli , Göncü Ali,Çelik İlyas , Investigation of some properties of gluten-free tarhanas produced by red, green and yellow lentil whole flour,12,2020
Hakemli , Göncü Ali,Hayta Mehmet , Rye and oat flour enriched baked wheat chips: bioactive and textural properties,4,2018
Hakemsiz , Şeker İbrahim Tuğkan,Göncü Ali , Benim Sadık Yarim Kara Topraktır,2,2010
Hakemsiz , Göncü Ali , İç Anadolu Bölgesi Un Sektörü Ve Geleceği,12,2011
Hakemsiz , Göncü Ali , Ekmeğimizin Çivisi Çıkmasın,9,2015
Hakemli , Göncü Ali,Özkal Sami Gökhan , Applications of Active Packaging in Breads,10,2017
Hakemli , Koyun Songül, Göncü Ali, Albayrak Sevil , Geleneksel Gıda Olarak Kişniş Tıbbi Yararları ve Biyoaktiviteleri,11,2012
Uluslararası , Tam Metin Bildiri , Gürel Simge,Yıldırım Vardin Aslı,Göncü Ali,International Sustainability in Life Congress (SUIC),
Uluslararası , Özet Bildiri , Yıldırım Vardin Aslı,Göncü Ali,Karaman Ayşe Demet,2024 TABADER AKADEMİ KONGRESİ (TAC),
Uluslararası , Özet Bildiri , Göncü Ali,Yıldırım Vardin Aslı,Karaman Ayşe Demet,2024 TABADER AKADEMİ KONGRESİ (TAC),
Uluslararası , Özet Bildiri , Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Çakıcı Cansu, Karaman Ayşe Demet,6. ULUSLARARASI TARIM ÇEVRE VE SAĞLIK KONGRESİ,2023-10-30T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Özet Bildiri , Karaman Ayşe Demet, Yıldırım Vardin Aslı, Günay Nurhan, Göncü Ali,6. ULUSLARARASI TARIM ÇEVRE VE SAĞLIK KONGRESİ,2023-10-30T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Özet Bildiri , Çakıcı Cansu, Göncü Ali, Yıldırım Vardin Aslı, Karaman Ayşe Demet,6. ULUSLARARASI TARIM ÇEVRE VE SAĞLIK KONGRESİ,2023-10-30T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Özet Bildiri , Çakıcı Cansu, Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Karaman Ayşe Demet,7th International ISEKI-Food Conference,2023-07-07T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Özet Bildiri , Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Karaman Ayşe Demet,7th International ISEKI-Food Conference,2023-07-07T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Özet Bildiri , Sarı Şule, Göncü Ali, Öğüt Serdal,5th International Young Researchers Student Congress,2023-07-01T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Özet Bildiri , Çoşkun Melisa, Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Karaman Ayşe Demet,5th International Young Researchers Student Congress,2023-07-01T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Özet Bildiri , Günay Meryem Damla, Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Karaman Ayşe Demet,5th International Young Researchers Student Congress,2023-07-01T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Özet Bildiri , Yıldız Aleyna Adar, Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Karaman Ayşe Demet,5th International Young Researchers Student Congress,2023-07-01T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Özet Bildiri , Çakıcı Cansu, Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Karaman Ayşe Demet,4rd International Young Researchers Student Congress,2022-10-22T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Özet Bildiri , Gedik Sude, Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Karaman Ayşe Demet,4rd International Young Researchers Student Congress,2022-10-22T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Özet Bildiri , Çağımnı İnancan, Yıldırım Vardin Aslı, Göncü Ali, Karaman Ayşe Demet,4rd International Young Researchers Student Congress,2022-10-22T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Ulusal , Tam Metin Bildiri , Seyrekoğlu Fadime,Sağdıç Osman,Göncü Ali,III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU,2012-05-10T00:00:00+03:00
Uluslararası , Özet Bildiri , Sarı Hafize Ayla, Özuğur Ali Kemali, Göncü Ali,1. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi,2017-06-29T00:00:00+03:00
Ulusal , Tam Metin Bildiri , Davulcu Tümer Bedriye, Göncü Ali, Tümer Emre,Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu,2012-11-15T00:00:00+02:00
Uluslararası , Tam Metin Bildiri , Göncü Ali, Seyrekoğlu Fadime, Hayta Mehmet,1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslar’a Geleneksel Gıdalar Sempozyumu,2010-04-15T00:00:00+03:00
Uluslararası , Özet Bildiri , Pozan Kübra, Çelik İlyas, Göncü Ali,Global Conference on Engineering Research (GLOBCER’21) 02-05 June 2021,2021-06-15T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Özet Bildiri , Kuzumoğlu Yasemin, Göncü Ali,4th International Congress on Agriculture, Environment and Health,2021-05-22T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Özet Bildiri , Kuzumoğlu Yasemin, Göncü Ali, Çelik İlyas,4th International Congress on Agriculture, Environment and Health,2021-05-22T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Özet Bildiri , Göncü Ali,the 10th International Scientific Research Congress - Science and Engineering- (UBAK),2021-04-12T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Ulusal , Tam Metin Bildiri , Kuba Bengü, Göncü Ali,11. GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ,2021-03-11T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Özet Bildiri , Özuğur Ali Kemali,Sarı Hafize Ayla,Göncü Ali,1. Internationel Agricultural Science Congress,2018-05-13T00:00:00+03:00
Uluslararası , Özet Bildiri , Sarı Hafize Ayla,Göncü Ali,Özuğur Ali Kemali,1. Internationel Agricultural Science Congress,2018-05-13T00:00:00+03:00
Uluslararası , Özet Bildiri , Özgirgin Senem,Göncü Ali,Sarı Özgür,IVSS 2018 INTERNATIONAL VOCATIONAL SCIENCE SYMPOSIUM,2018-06-06T00:00:00+03:00
Uluslararası , Özet Bildiri , Göncü Ali,Özgirgin Senem,Sarı Özgür,IVSS 2018 INTERNATIONAL VOCATIONAL SCIENCE SYMPOSIUM,2018-06-06T00:00:00+03:00
Uluslararası , Özet Bildiri , Sarı Özgür,Özgirgin Senem,Göncü Ali,IVSS 2018 INTERNATIONAL VOCATIONAL SCIENCE SYMPOSIUM,2018-06-06T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Özet Bildiri , Göncü Ali,Özuğur Ali Kemali,Sarı Hafize Ayla,I.International Agricultural Science Congress,2018-05-09T00:00:00+03:00
Uluslararası , Tam Metin Bildiri , Göncü Ali,Sarı Hafize Ayla,Özuğur Ali Kemali,Uluslararası Tarım, Çevre ve Sağlık Kongresi,2018-10-28T00:00:00+03:00
Uluslararası , Özet Bildiri , Göncü Ali,Sarı Hafize Ayla,Özuğur Ali Kemali,I. Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi,2017-06-29T00:00:00+03:00
Uluslararası , Özet Bildiri , Çelik İlyas,Göncü Ali,8th International Euro-aliment Symposium,2017-09-07T00:00:00+03:00
Uluslararası , Özet Bildiri , Çelik İlyas,Göncü Ali,8th International Euro-aliment Symposium,2017-09-07T00:00:00+03:00
Uluslararası , Özet Bildiri , Urgancı Ünkan,Göncü Ali,Işık Fatma,Çelik İlyas,The 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants,2017-05-12T00:00:00+03:00
Uluslararası , Özet Bildiri , Urgancı Ünkan,Göncü Ali,Işık Fatma,Çelik İlyas,The 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants,2017-05-12T00:00:00+03:00
Uluslararası , Özet Bildiri , Göncü Ali,Urgancı Ünkan,Çelik İlyas,Işık Fatma,The 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants,2017-05-12T00:00:00+03:00
Uluslararası , Özet Bildiri , Göncü Ali,Urgancı Ünkan,Çelik İlyas,Işık Fatma,The 1st International Congress on Medicinal and Aromatic Plants,2017-05-12T00:00:00+03:00
Uluslararası , Özet Bildiri , Sarı Hafize Ayla,Göncü Ali,Özuğur Ali Kemali,TABKON 2017,2017-06-22T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Özet Bildiri , Özuğur Ali Kemali,Sarı Hafize Ayla,Göncü Ali,TABKON 2017 1. uluslararası tıbbi ve aromatik bitkiler kongresi,2017-06-22T00:00:00+03:00 Erişim Linki
Uluslararası , Poster , Göncü Ali,Aslan Hakiye,Özuğur Gamze,Uçar Burçak,Hayta Mehmet,The International Food Congress, Novel Approaches in Food Industry,
Ulusal , Özet Bildiri , Göncü Ali, Koyun Songül,4. Gıda Güvenliği Kongresi,2013-05-15T00:00:00+03:00
Ulusal , Özet Bildiri , Ali Göncü, Emre Tümer, Bedriye Davulcu Tümer,Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu,
Ulusal , Özet Bildiri , Ali Göncü, Nazife Kaçmaz,11. Türkiye Gıda Kongresi,
Ulusal , Özet Bildiri , Sekan Demirtaş, Songül Albayrak, Ali Göncü,Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu,
Ulusal , Özet Bildiri , Songül Albayrak, Ali Göncü, Serkan Demirtaş,Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu,
Ulusal , Özet Bildiri , Ali Göncü, Serkan Demirtaş, Songül Albayrak,Ulusal Meslek Yüksekokulları Çalıştayı ve Öğrenci Sempozyumu,
Ulusal , Tam Metin Bildiri , Songül Albayrak, Ali Göncü, Sevil Albayrak,III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu,
Ulusal , Tam Metin Bildiri , Fadime Tokatlı, Osman Sağdıç, Ali Göncü,III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu,
Ulusal , Tam Metin Bildiri , Ali Göncü, Songül Albayrak,III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu,
Uluslararası , Poster , Ali Göncü, Mehmet Hayta,TGDF Gıda Kongresi,
Uluslararası , Tam Metin Bildiri , Ali Göncü, Hakiye Etgü, Gamze Özuğur, Burçak Uçar, Mehmet Hayta,The International Food Congress "Novel Approaches in Food Industry",
Uluslararası , Tam Metin Bildiri , Ali Göncü, Fadime Tokatlı, Mehmet Hayta,Traditional Foods, From Adriatic to Caucasus,
Uluslararası , Poster , Göncü Ali,Kanmış Yeliz,Şenyer Zehra Kübra,Batlıcancı Tuğçe Melisa,4th International Vocational Schools Symposiıum “The Role of Vocaional Schools in Regional Development,
Uluslararası , Poster , Göncü Ali,Karameşe Serap,Yılmaz Büşra,Çelebi Betül,4th International Vocational Schools Symposiıum “The Role of Vocaional Schools in Regional Development,
Uluslararası , Poster , Göncü Ali,Onur Uluğ,Yiğit Mustafa,4th International Vocational Schools Symposiıum “The Role of Vocaional Schools in Regional Development,
Uluslararası , Poster , Göncü Ali,Sibel Sevgili,Elvin Yoldaş,4th International Vocational Schools Symposiıum “The Role of Vocaional Schools in Regional Development”,
Ulusal , Poster , Çağlar Tutkun,Göncü Ali,IV. Ulusal Zeytin Öğrenci Kongresi,
Futuristic Trends in Agriculture Engineering & Food Sciences , Bilimsel Kitap , Bölüm(Ler),,,,2024,978-93-5747-830-4
Bitkisel Ürünlerin Gıdalarda Kullanımı , Bilimsel Kitap , Bölüm(Ler),,,,2023,978-2-38236-636-3
MÜHENDİSLİK ALANINDA ARAŞTIRMA VE DEĞERLENDİRMELER - III , Bilimsel Kitap , Bölüm(Ler),,,,2021,9978-625-8075-38-0
Global Journal of Food Science and Clinical Nutrition , Dergi , Yrd. Editör,2020
Bu sitedeki veriler YÖKSİS veritabanından alınmaktadır ve her gün 01.00 de güncellenmektedir
AKBİS © ADÜ BİDB - Web Tasarım Grubu 2016